Comunitat Valenciana

Mor per ofegament un jove amb diversitat funcional en una piscina municipal d'Alaquàs

  • Un jove de 26 anys amb diversitat funcional ha mort ofegat en la piscina municipal d'Alaquàs (València) després de quedar inconscient dins l'aigua.
Piscina del Bovalar a Alaquàs
Piscina del Bovalar a Alaquàs
GOOGLE MAPS
Piscina del Bovalar a Alaquàs

Segons ha explicat l'alcaldessa de la localitat, Elvira García, els fets s'han produït al voltant de les 12.00 hores en la piscina municipal del Bovalar, a Alaquàs, on el mort, que era veí de la localitat, havia acudit amb un grup de persones amb diversitat funcional i diversos monitors.

"Les circumstàncies no les podem saber, és una persona amb diversitat funcional però gens físicament li podia impedir que nadara amb normalitat, la seua activitat física era normal quant a natació i quant a totes les activitats que podia fer", ha indicat García.

L'alcaldessa ha assenyalat que "qualsevol cosa que poguera dir" sobre l'ocorregut al jove en l'aigua seria "totalment imprecisa". "En aquests moments crec que ningú té la capacitat de dir el que ha passat", ha manifestat García, que ha emplaçat a determinar les circumstàncies del succés als forenses o l'autòpsia.

L'Ajuntament del municipi ha realitzat un comunicat en el qual han expressat el seu "profund dolor i consternació" per la defunció del jove, i han indicat que el consistori ha posat atenció i suport psicològic a la disposició de la família. Així mateix, han assenyalat que els actes oficials d'aquest dilluns queden suspesos, a més de les activitats esportives en el Bovalar.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento