Detingut un home que va agredir, va insultar i va escopir a una parella de xiques per besar-se
Detingut un home que va agredir, va insultar i va escopir a una parella de xiques per besar-se JEFATUAR SUPERIOR POLICÍA COMUNITAT VALENCIANA

Els fets van ocórrer sobre les 19.30 hores de la vesprada del diumenge en la confluència de dos carrers del districte de Patraix de València, quan una telefonada a la sala del 091 alertava d'una baralla entre dos xiques i un home. Els agents van acudir immediatament al lloc i van observar un home encarat a dos xiques, per la qual cosa els van separar immediatament.

Els policies van observar que els tres presentaven xicotetes lesions en la cara i mans i van esbrinar que les xiques s'havien fet una besada, moment en què l'home s'havia dirigit a elles preguntant-los si es podia sumar al que estaven fent, per la qual cosa les dos li van dir que no i que les deixara en pau.

A continuació, l'home, d'origen algerià, presumptament va començar a insultar-les amb frases com a "guarres" o "fastigoses" i a agredir-les, estirant-los del pèl i colpejant les seues cares, així com escopint-les, defenent-se com podien les xiques. Les víctimes presentaven esgarrapades en el coll i el braç i una altra a més una ferida en un puny, detalla la Prefectura en un comunicat.

VA TRACTAR DE JUSTIFICAR L'ATAC

L'agressor va tractar de justificar la seua acció als policies dient-los frases com "dos dones no es poden besar en el carrer" i "els majors li han de dir als joves el que està bé i el que està malament".

Els agents després de les indagacions pertinents el van detindre com a presumpte autor d'un delicte d'odi. El detingut, sense antecedents policials, ha passat a disposició judicial.

Consulta aquí más noticias de València.