Comunitat Valenciana

Detingut un home que va agredir, va insultar i va escopir a una parella de xiques per besar-se

  • Agents de la Policia Nacional han detingut a València un home de 50 anys com a presumpte autor d'un delicte d'odi, després d'agredir, insultar i escopir a dos xiques que es van besar en el carrer.
Agent de policia a València
Agent de policia a València
JEFATUAR SUPERIOR POLICÍA COMUNITAT VALENCIANA
Agent de policia a València

Els fets van ocórrer sobre les 19.30 hores de la vesprada del diumenge en la confluència de dos carrers del districte de Patraix de València, quan una telefonada a la sala del 091 alertava d'una baralla entre dos xiques i un home. Els agents van acudir immediatament al lloc i van observar un home encarat a dos xiques, per la qual cosa els van separar immediatament.

Els policies van observar que els tres presentaven xicotetes lesions en la cara i mans i van esbrinar que les xiques s'havien fet una besada, moment en què l'home s'havia dirigit a elles preguntant-los si es podia sumar al que estaven fent, per la qual cosa les dos li van dir que no i que les deixara en pau.

A continuació, l'home, d'origen algerià, presumptament va començar a insultar-les amb frases com a "guarres" o "fastigoses" i a agredir-les, estirant-los del pèl i colpejant les seues cares, així com escopint-les, defenent-se com podien les xiques. Les víctimes presentaven esgarrapades en el coll i el braç i una altra a més una ferida en un puny, detalla la Prefectura en un comunicat.

VA TRACTAR DE JUSTIFICAR L'ATAC

L'agressor va tractar de justificar la seua acció als policies dient-los frases com "dos dones no es poden besar en el carrer" i "els majors li han de dir als joves el que està bé i el que està malament".

Els agents després de les indagacions pertinents el van detindre com a presumpte autor d'un delicte d'odi. El detingut, sense antecedents policials, ha passat a disposició judicial.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento