Comunitat Valenciana

Cs espera que Màxim Huerta done explicacions i "aporte llum" sobre la seua condemna per frau fiscal

  • La portaveu de Ciutadans en Les Corts, Mari Carmen Sánchez, ha afirmat aquest dimecres que espera escoltar "què és el que ha de dir" el ministre de Cultura i Esport, Màxim Huerta, després de conéixer-se que va ser condemnat el passat any per defraudar Hisenda 218.332 euros amb una societat que va constituir l'any 2006 quan treballava com a presentador de televisió. "Que siga sincer i aporte llum", ha demanat.
La portaveu de Ciudadanos Mari Carmen Sánchez, en imatge d'arxiu
La portaveu de Ciudadanos Mari Carmen Sánchez, en imatge d'arxiu
CIUDADANOS - Archivo
La portaveu de Ciudadanos Mari Carmen Sánchez, en imatge d'arxiu

En declaracions als mitjans, ha assenyalat que eixa condemna es refereix a una "etapa laboral prèvia" i l'important és que Huerta done explicacions sobre "què va passar, com va passar i si està resolt".

"El principal és la transparència, conéixer qual és la seua visió", ha dit, confiant que el ministre sabrà afrontar eixa responsabilitat.

Davant la pregunta de si creu que una persona condemnada per frau fiscal pot ser ministre, ha indicat que eixa decisió "no correspon" a Ciutadans, sinó al Govern de Pedro Sánchez, i ha indicat que Cs en el Congrés es posicionarà una vegada es donen explicacions, que espera es produïsquen "com més prompte millor".

Mostrar comentarios

Códigos Descuento