Comunitat Valenciana

Policia imputa tres delictes, entre ells assassinat, a la detinguda a Elda per la mort del fill de la seua parella

  • ALACANT, 1 (EUROPA PRESS)

La Policia Nacional imputa la dona detinguda ahir dijous a Elda (Alacant) per la mort per asfíxia del fill de la seua parella el passat mes d'agost els delictes d'assassinat, denúncia falsa i simulació de delicte. L'arrestada passa aquest divendres a disposició judicial.

Segons han confirmat a Europa Press fonts de la investigació, els delictes de denúncia falsa i simulació de delicte responen el fet que la dona va relatar en el seu moment un suposat assalt a la vivenda, que hauria acabat amb la defunció del menor, i posteriorment va presentar per escrit una denúncia.

La dona va ser detinguda ahir entorn de les 09.30 hores i passa hui divendres a la disposició del jutjat nombre 2 d'Elda, que és l'encarregat de la instrucció.

La Policia va practicar ahir dos registres domiciliaris en la localitat en relació amb aquests fets, un en la casa a la qual s'havia traslladat la parella amb posterioritat al succeït i un altre en la dels pares d'ella.

Des que va ocórrer el succés -el 31 d'agost del passat any quan la dona, que estava embarassada en aquell moment, es trobava sola amb el xiquet- es mantenien obertes diverses línies d'investigació en relació amb el cas.

El xic era un menor d'acolliment els pares del qual s'havien separat. La mare era la titular de l'acolliment familiar permanent mentre que el pare, un conegut preparador d'atletisme, ho tenia en l'últim any en règim de visites.

Segons el testimoniatge que va donar aleshores la dona ara detinguda, es trobava amb el fill adoptiu de la seua parella en la seua vivenda quan dos individus van accedir al pis per la força. Tots dos, va relatar, anaven equipats amb roba de motorista (granota, guants i colzeres) i cascos integrals amb pantalles tintades que no es van alçar en cap moment durant el temps que van romandre en l'immoble.

Després d'intentar agredir sexualment la dona, van traslladar el menor fins a la seua habitació on ella li va trobar mort després de la fugida dels agressors.

DECLARACIONS I RECONSTRUCCIÓ

No obstant açò, durant la investigació, els agents van descartar l'existència dels agressors i van constatar les "nombroses contradiccions" realitzades per la detinguda, tant en les seues declaracions com en la reconstrucció dels fets, explica la Policia a través d'un comunicat.

Després de diverses gestions, la dona, de 31 anys, va ser detinguda en el dia d'ahir quan eixia del seu domicili. Els agents van dur a terme l'entrada i registre de dos immobles on s'ha intervingut diversadocumentació que està pendent d'estudi.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento