Comunitat Valenciana

La Policia imputa tres delictes, entre ells assassinat, a la detinguda a Elda per la mort del fill de la seua parella

  • La Policia Nacional imputa la dona detinguda ahir dijous a Elda (Alacant) per la mort per asfíxia del fill de la seua parella el passat mes d'agost els delictes d'assassinat, denúncia falsa i simulació de delicte. L'arrestada passa aquest divendres a disposició judicial.
Vivenda del pare del menor d'Elda on va succeir el crim
Vivenda del pare del menor d'Elda on va succeir el crim
Europa Press
Vivenda del pare del menor d'Elda on va succeir el crim

Segons han confirmat a Europa Press fonts de la investigació, els delictes de denúncia falsa i simulació de delicte responen el fet que la dona va relatar en el seu moment un suposat assalt a la vivenda, que hauria acabat amb la defunció del menor, i posteriorment va presentar per escrit una denúncia.

La dona va ser detinguda ahir entorn de les 09.30 hores i passa hui divendres a la disposició del jutjat nombre 2 d'Elda, que és l'encarregat de la instrucció.

La Policia va practicar ahir dos registres domiciliaris en la localitat en relació amb aquests fets, un en la casa a la qual s'havia traslladat la parella amb posterioritat al succeït i un altre en la dels pares d'ella.

Es mantenien obertes diverses línies d'investigació en relació amb aquest succés, que es va produir sobre les 21.00 hores del 31 d'agost del passat any quan la dona, que estava embarassada, es trobava sola amb el xiquet.

El xic era un menor d'acolliment els pares del qual s'havien separat. La mare era la titular de l'acolliment familiar permanent mentre que el pare, un conegut preparador d'atletisme, ho tenia en l'últim any en règim de visites.

Inicialment els fets es van presentar com un assalt patit per la parella del pare i el xiquet, a l'entrada de la vivenda, en un edifici del número 26 del carrer Don Quijote d'Elda. Segons la versió facilitada en eixe moment, quan eixien de la casa van ser assaltats per uns homes coberts amb cascos que els van obligar a pujar amb ells al pis.

El menor va ser trobat nu en el sòl de la casa, en parada cardiorrespiratòria, i la dona estava lligada de mans, amb contusions i una borsa en el cap. De fet, ella va ser traslladada a un centre hospitalari per a un reconeixement i va ser donada d'alta a hores després.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento