Comunitat Valenciana

La línia 4 de l'EMT estrena el seu nou final i inaugura el doble sentit

  • La inauguració del nou recorregut es portarà a terme aquest dimarts.
  • El doble sentit per a autobusos s'ha establit per al carrer Palau de Justícia.
  • Segons l’empresa la iniciativa “possibilitarà una millor regularitat".
Autobús EMT
Autobús EMT
EMT - Archivo
Autobús EMT

La línia d'autobusos número 4 de l'Empresa Municipal de Transports (EMT) de València estrenarà aquest dimarts el seu nou final de recorregut, amb el qual es convertirà en la primera a inaugurar el nou doble sentit de circulació per a autobusos en el carrer Palau de Justícia.

L'empresa pública ha assegurat en un comunicat que, "amb açò, la línia millorarà en temps el seu recorregut final pel centre de la ciutat, la qual cosa possibilitarà una millor regularitat".

En concret, els autobusos entraran a partir d'ara per Navarro Reverter (en lloc de per Sorní, Conde Salvatierra i Cerdà de Tallada) fins a arribar a Porta de la Mar, des d'on giraran cap al carrer Palau de Justícia per a continuar el seu recorregut habitual pel carrer de la Pau.

Açò suposa l'eliminació d'un "bucle" pel centre de la ciutat "sense portar aparellat quasi modificació espacial i cobertura, i possibilita una major puntualitat de la línia", ha explicat el consistori.

L'entrada en funcionament d'aquest doble sentit enfront de Palau de Justícia "servirà perquè la ciutadania es comence a familiaritzar amb aquesta nova operativitat de la via, igual que va succeir fa uns mesos amb el nou carril d'EMT en Navarro Reverter, pel qual ja discorren les línies 25, 94 i 95 amb total normalitat", ha conclòs l'EMT.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento