Comunitat Valenciana

Camps diu que atendrà als mitjans "tota la vida": "No tinc una casa de 600.000€ fora de València, com Iglesias"

  • L'expresident de la Generalitat Valenciana Francisco Camps ha assegurat aquest divendres a la seua entrada als jutjats per a declarar en la causa en la qual s'investiguen presumptes irregularitats en la gestió de la Fórmula 1 que, en concloure el seu testimoniatge, atendrà als mitjans com ha fet "tota la vida" perquè ell no té "una casa fora de València de 600.000 euros, com Pablo Iglesias" i "ací" (en la capital valenciana) el poden veure.
Camps en una imatge d'arxiu
Camps en una imatge d'arxiu
Europa Press - Archivo
Camps en una imatge d'arxiu

Així s'ha pronunciat Camps aquest divendres en atenció als mitjans abans de declarar com a investigat davant el Jutjat número 2 de València en la causa en la qual s'investiguen presumptes irregularitats en la gestió del Gran Premi de Fórmula 1 de la capital valenciana.

Després d'opinar sobre la "causa política" que considera que és la investigació sobre l'organització de l'F1, els periodistes li han preguntat si respondrà a més qüestions després de prestar declaració en els jutjats i ha respost: "Sí, ho he fet tota la vida" i ho ha enllaçat amb les informacions sobre l'habitage d'Iglesias i Irene Montero: "No tinc una casa fora de València de 600.000 euros com Pablo Iglesias. Estic a València ciutat i ací em podran veure".

Camps s'ha referit d'aquesta manera a la compra d'un xalet valorat en 600.000 euros per part dels líders de Podem Pablo Iglesias i Irene Montero a Galapagar (Madrid).

Mostrar comentarios

Códigos Descuento