Comunitat Valenciana

La Fundació Banc Sabadell beca 2 joves valencians per a participar en un programa d'innovació a Silicon Valley

  • La Fundació Banc Sabadell becarà dos joves valencians per a participar en 'Imagine Silicon Valley 2018', un programa d'innovació disruptiva en el qual desenvoluparan projectes amb l'ajuda de mentors i experts que se celebrarà en San Francisco (EUA).

En concret, en aquesta edició s'atorgaran dos beques a la Comunitat Valenciana a un estudiant d'EDEM Escola d'Empresaris i un altre de la Universitat d'Alacant, segons ha informat l'entitat en un comunicat.

Un total de 12 joves -dreamers- participaran de l'1 al 31 de Julio del 2018 en l'Imagine Silicon Valley 2018, on a més de desenvolupar projectes innovadors també visitaran i coneixeran les empreses més destacades del món com Google, Facebook, Twitter, Pinterest, Stanford University o Berkley, entre d'altres. Els resultats del seu pas pel programa es presentaran en San Francisco en un esdeveniment obert al públic i també a l'octubre a Barcelona.

La presentació de les dos beques es va celebrar en EDEM Escola d'Empresaris i la Universitat d'Alacant amb la participació del president de la Fundació Banc Sabadell, Miquel Molins, i el fundador d'Imagine, Xavi Verdaguer.

Presidida pel rector, Manuel Palomar, en la Universitat d'Alacant la presentació va comptar amb l'assistència de prop de 150 estudiants, els millors expedients acadèmics dels 48 graus que ofereix la institució acadèmica. Tots ells es van mostrar molt interessats en un projecte que van coincidir a qualificar d'"oportunitat única".

A l'acte informatiu celebrat en EDEM, i al que va acudir la seua presidenta, Hortensia Roig, van assistir estudiants del Màster en Emprenedoria i Lideratge i de quart curs del Grau en ADE per a Emprenedors, interessats en la beca i que en aquests moments estan desenvolupant projectes emprenedors.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento