Comunitat Valenciana

Un passatger d'un vol del Perú arriba a València amb quatre quilos de cocaïna ocults en paquets de menjar

  • La Guàrdia Civil ha decomissat en l'aeroport de València quatre quilos de cocaïna amagats entre paquets de menjar en la maleta d'un passatger d'un vol internacional procedent del Perú. Aquest home, de 32 anys i nacionalitat peruana, ha sigut arrestat per un presumpte delicte de tràfic de drogues, segons ha informat l'institut armat en un comunicat.
Cocaïna
Cocaïna
GUARDAI CIVIL
Cocaïna

L'actuació va tindre lloc aquest passat dimecres, 9 de maig, dins dels controls per a evitar el tràfic d'estupefaents. El sospitós, procedent d'un vol des del Perú via Madrid, va ser identificat pels efectius de l'aeroport de Manises (València) quan es disposava a arreplegar l'equipatge facturat, davant les sospites que pogueren contindre droga.

En el registre, els guàrdies civils van trobar en l'interior de la maleta diversos envasos de menjar que contenien més de quatre quilos d'una substància blanca. La prova amb el reactiu Cocatest va donar resultat positiu de cocaïna.

El responsable de l'equipatge, un jove peruà de 32 anys, va ser detingut com a suposat autor d'un delicte contra la salut pública (tràfic de drogues). Les diligències han passat a disposició del Jutjat d'Instrucció número 1 de Quart de Poblet (València).

Mostrar comentarios

Códigos Descuento