Comunitat Valenciana

Moragues destaca un "miracle econòmic" gràcies a les "receptes adequades" del Govern i l'"esforç col·lectiu"

  • VALÈNCIA, 4 (EUROPA PRESS)
Juan Moragues, delegat del Govern a la Comunitat Valenciana
Juan Moragues, delegat del Govern a la Comunitat Valenciana
EUROPA PRESS
Juan Moragues, delegat del Govern a la Comunitat Valenciana

El delegat del Govern espanyol a la Comunitat Valenciana, Juan Carlos Moragues, ha valorat aquest divendres que les reformes de l'Executiu de Mariano Rajoy com les "receptes adequades" que, al costat de l'"esforç col·lectiu", han permès "donar la volta" a la crisi, tot un "miracle econòmic", ha subratllat.

Així ho ha manifestat en roda de premsa, durant la presentació d'activitats amb motiu de la 'Setmana de l'Administració Oberta', en ser preguntat per les dades de l'atur a la Comunitat Valenciana, que ha descendit en 3.341 persones (0,87%) durant el mes de març.

Moragues ha ressaltat que Espanya és el país europeu amb major creixement de l'ocupació, -mig milió cada any- encara que ha admès que "queden moltes coses per fer" per a aconseguir "ocupació més estable, majors drets i que eixa recuperació econòmica arribe a tots".

No obstant açò, assegura que "anem en la bona direcció" i ha traslladat un missatge a la resta de responsable polítics perquè no facen "ximpleries" i "evitar qualsevol tipus d'enfrontament, ruptures i incerteses" i generar "un ambient propici perquè la recuperació econòmica seguisca el mateix curs".

En aquest sentit, ha defès que "l'economia necessita estabilitat, certesa, seguretat jurídica, estabilitat política. L'economia rebutja les revolucions. Hem de ser tots molt responsables, per a adoptar les mesures oportunes perquè aquesta senda de recuperació econòmica seguisca el seu curs", ha insistit.

Moragues ha reconegut que el que s'ha aconseguit fins ara "no" és "suficient" però ha advocat per "seguir per la mateixa línia". En la seua opinió "anem en la bona direcció" i "cal seguir per ací". Segons ha dit, "hi ha determinats moviments i corrents que busquen ruptura, busquen revolució i per a generar ocupació l'últim que necessitem és ruptura i revolució", ha conclòs.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento