Comunitat Valenciana

Oltra, "satisfeta" per l'arxiu de la denúncia per fraccionament de contractes: "La veritat només té un camí"

  • VALÈNCIA, 19 (EUROPA PRESS)
Oltra en una imatge d'arxiu
Oltra en una imatge d'arxiu
Europa Press
Oltra en una imatge d'arxiu

La vicepresidenta del Consell i consellera d'Igualtat i Polítiques Inclusives, Mónica Oltra, s'ha mostrat "satisfeta" amb la decisió de la Fiscalia Anticorrupció d'arxivar la investigació per un suposat fraccionament de contractes en serveis de neteja de centres socials del seu departament i per pagaments per la via d'enriquiment injust que sumarien més de 43,7 milions d'euros.

"Al final, la veritat només té un camí", ha subratllat.Així ho ha indicat Oltra en els passadissos de les Corts, on ha destacat que s'ha vist que la denúncia que va presentar el PP per suposat fraccionament de contractes "no tenia fonament". "Al final la veritat només té un camí", ha remarcat per a indicar que en la seua Conselleria sempre s'han mostrat "tranquils" perquè les decisions i contractacions que duen a terme es fan "amb total transparència i ajustant-se a la legalitat com s'ha vist amb l'arxiu".

Per açò, ha criticat "l'estratègia del PP de fer com la tinta de calamar i utilitzar les denúncies per a confondre la ciutadania i fer veure que tot és igual". "Ací no tot és igual i com tot no és igual, les coses cauen pel seu propi pes", ha reivindicat.

Ha reprovat que aquesta pràctica dels 'populars' pretén "parar el canvi polític" amb "denúncies que no van a cap lloc, calumniant i intentant ficar en el mateix sac" l'actual Consell i els governs "d'un partit corrupte que va instal·lar la corrupció de manera sistèmica en totes les institucions" per a "confondre" la ciutadania i que es "farte de la política".

"El missatge és clar i és que no ens van a callar, no van a parar el canvi polític perquè anem a seguir fent polítiques que milloren la vida de la gent", ha subratllat, per a destacar que han "bandejat la corrupció de les institucions i s'ha apostat per la decència, honestedat i transparència i per polítiques que revertisquen les retallades socials i civils que va haver-hi amb el govern del PP per a fer polítiques que traguen a la gent de l'emergència social i senten les bases perquè les persones tinguen una vida més fàcil i feliç".

Mostrar comentarios

Códigos Descuento