La Llei de Responsabilitat Social que prohibeix contractar empreses en paradisos fiscals segueix el tràmit parlamentari
La Llei de Responsabilitat Social que prohibeix contractar empreses en paradisos fiscals segueix el tràmit parlamentari INMA CABALLER

Durant la defensa d'aquesta norma, el conseller Alcaraz ha destacat que en ella s'han plasmat els suggeriments de diferents organitzacions i entitats socials de la Comunitat Valenciana perquè la responsabilitat Social "suposa per damunt de tot un canvi de cultura que implica a tota la societat". Així mateix, ha emfatitzat que juga un paper fonamental en el canvi de model productiu i en la construcció d'una societat "més inclusiva i cohesionada".

Així, el projecte incorpora clàusules de responsabilitat social en la contractació pública que estableixen que les persones o entitats licitadores, contractistes o subcontractistes, empreses filials o empreses interposades no poden realitzar operacions financeres en paradisos fiscals. Així mateix, el document inclou mesures de planificació com un Pla Valencià de Responsabilitat Social o la creació d'òrgans de participació i consulta com el Consell i Observatori Valencià de Responsabilitat Social.

Consulta aquí más noticias de València.