Comunitat Valenciana

València Cuina Oberta obri les reserves per a gaudir de menús gourmet per 20 euros en 59 restaurants

  • Cuina Oberta ha obert aquest dijous el termini perquè els valencians reserven coberts per a gaudir de menús gourmet des de 20 euros en la seua XVIII edició, que arranca dijous que ve, 19 d'abril, i es perllongarà durant deu dies, amb un total de 59 restaurants adherits.
XVIII edició de Cuina Oberta
XVIII edició de Cuina Oberta
TURISMO VALENCIA
XVIII edició de Cuina Oberta

Les reserves per al principal certamen gastronòmic de València es poden omplir a través de la web 'www.valenciacuinaoberta.com', detalla Turisme València en un comunicat.

L'esdeveniment ofereix menús gourmet de la mà dels millors restaurants de la capital del Turia, a preus especials: 20 euros al migdia i 30 a la nit, amb un suplement de 15 euros en els restaurants amb estrela Michelin.

En aquesta edició, Cuina Oberta arribarà a 59 prestigiosos restaurants del 'cap i casal', alguns amb estrela Michelin i sols Repsol. Tots posaran sobre la taula alta cuina d'essència valenciana a preu tancat.

Amb 17 edicions bianuals a les seues esquenes, el certamen és una iniciativa que pretén acostar la gastronomia valenciana a tots els paladars, a través d'una oferta variada de menús basats en productes de proximitat de gran qualitat.

A partir de la mescla d'innovació i cuina tradicional, alguns dels millors xefs i restaurants de València ofereixen originals plats d'autor i una excel·lent atenció en sala, a preus per a totes les butxaques. L'objectiu, posicionar el nom i la gastronomia de la ciutat en la cimera nacional i internacional.

Com a novetat, Cuina Oberta realitzarà enguany activitats gastronòmiques paral·leles a l'esdeveniment. El Mercat de Colón acollirà tallers infantils de nutrició saludable i es podran reservar, també a través de la web, visites guiades al Celler amb tast de vi inclós.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento