Sagredo compatibilitzarà l'Alcaldia de Paterna amb el seu treball en FGV
Sagredo compatibilitzarà l'Alcaldia de Paterna amb el seu treball en FGV AYUNTAMIENTO DE PATERNO

L'alcalde de Paterna, Juan Antonio Sagredo, tornarà a Ferrocarrils de la Generalitat Valenciana (FGV) el pròxim 3 d'abril i compatibilitzarà el seu treball en aquesta empresa pública amb les funcions d'Alcaldia, per la qual cosa no percebrà un salari de l'Ajuntament, segons han informat fonts municipals.

L'ocupació que Sagredo exercirà en FGV, on treballa des de fa més de 17 anys, serà el de cap d'Unitat de Tallers, dependent de la Direcció Tècnica de Ferrocarrils.

Enginyer de professió, Juan Antonio Sagredo va accedir a FGV en 2001 per concurs-oposició, on ha ocupat diversos càrrecs de responsabilitat durant aquests anys, treballant en les seccions de Manteniment i en el Departament d'Electrònica dels Tallers de Metrovalència, i sent també cap d'Equip en els Tallers de València Sud.

Així mateix, Sagredo, que va començar en Operacions de la Línia 1, també ha sigut tècnic en Estudis i Projectes, coordinador de l'Àrea Tècnica de l'Escola Ferroviària i responsable de la Unitat d'Accessibilitat, segons les mateixes fonts.

Consulta aquí más noticias de València.