Comunitat Valenciana

Milers de persones clamen a València per unes pensions "dignes" i retrauen al Govern la "miserable" pujada

  • Milers de persones han arrancat a les 11.00 hores d'aquest dijous una marxa pels carrers del centre de València per a reivindicar unes pensions "dignes", que s'actualitzen en relació amb l'IPC i contra la "miserable revaloració" del 0,25%. A més, han entonat càntics contra el Govern central i el president com "Rajoy, lladre, ens lleves la pensió" o "que sí, que sí, que sí hi ha diners".
Manifestació per unes pensions dignes a València
Manifestació per unes pensions dignes a València
CCOO PV
Manifestació per unes pensions dignes a València

La manifestació ha començat des de la plaça de l'Ajuntament de València i discorre per la calle Barques, el Parterre, la Porta de la Mar i el carrer Colón en una marea de persones que encara esperaven l'eixida mentre la capçalera ja havia arribat al Parterre. La mobilització ha sigut convocada per més de 40 organitzacions i sindicats com la Coordinadora En Defensa de les Pensions Públiques, UGT, CCOO, Intersindical Valenciana, CGT o els Iaioflautas.

També han tingut presència en la marxa representants de partits com Compromís, Podem i el PSPV i de les administracions valencianes, com la vicepresidenta de la Generalitat, Mónica Oltra, l'alcalde de València, Joan Ribó, o el conseller d'Hisenda, Vicent Soler.

En la manifestació en defensa d'unes pensions públiques i dignes s'han exhibit nombroses pancartes en les quals s'ha pogut llegir 'Corruptes, lladres, baixar-vos els sous i pujar-nos les pensions', 'Elles ho van fer per mi, ara jo lluite per elles' i múltiples càntics contra les entitats bancàries i el Govern central.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento