Comunitat Valenciana

Detingut un home després de llançar a la seua exparella des d'un tercer pis a Sagunt davant la seua filla

  • VALÈNCIA, 9 (EUROPA PRESS)
Cotxes, cotxe de la Policia Nacional
Cotxes, cotxe de la Policia Nacional
EUROPA PRESS
Cotxes, cotxe de la Policia Nacional

Agents de la Policia Nacional han detingut en la matinada d'aquest divendres un home que hores abans presumptament havia llançat a la seua exparella des d'un tercer pis d'una vivenda de Sagunt (València), en presència de la filla de tots dos, menor d'edat, segons ha informat la Prefectura Superior de Policia en un comunicat. La dona va ser atesa conscient i amb una ferida oberta en el cap.

La detenció de presumpte autor dels fets, de 34 anys i nacionalitat espanyola, s'ha produït durant la matinada en la localitat de Benifaraig. A l'arrestat se li atribueixen els delictes d'homicidi en grau de temptativa, violació de domicili, trencament de condemna i reclamació judicial. Aquesta persona tenia en vigor un orde d'allunyament i comunicació i prohibició d'entrar a la localitat de Sagunt que va infringir.

Els fets van ocórrer sobre les 21.00 hores d'aquest dijous quan els agents que realitzaven tasques de prevenció van ser alertats per la Sala del 091 perquè es dirigiren a un carrer de Sagunt, on pel que sembla una dona s'havia precipitat des del seu domicili, una tercera planta.

Els policies es van dirigir al lloc on es trobava un indicatiu de Policia Local en un domicili de la primera planta on hi havia una dona que s'hauria precipitat des del tercer pis de l'edifici. Els agents van esbrinar que, moments abans, quan la dona eixia del seu domicili per a passejar als seus gossos, suposadament havia sigut abordada per la seua exparella, que tenia en vigor un orde que li prohibia entrar en la localitat.

L'home va aconseguir entrar en la vivenda mentre la dona fugia cap a la cuina, on l'ara detingut presumptament li va espentar per la finestra del safareig que estava oberta. La víctima va caure des d'una tercera altura a una uralita d'un pis de la primera planta, la qual cosa va aconseguir esmorteir "un poc" l'impacte.

El sospitós havia fugit a la carrera per l'escala mentre la filla de tots dos li seguia, moment en el qual una veïna, en sentir un soroll fort, va eixir de la seua casa i es va quedar amb la xiqueta, qui li va relatar que el seu pare havia espentat a la seua mare per la finestra.

La víctima va ser immobilitzada pels bombers per a poder ser atesa in situ pels serveis sanitaris i poder ser traslladada a un centre hospitalari, encara que es trobava conscient amb una ferida oberta en la part de darrere del cap.

Després de muntar un dispositiu, els agents de la Comissaria Local de Sagunt en menys de cinc hores van localitzar i van arrestar al sospitós en la localitat de Benifaraig. El detingut, amb nombrosos antecedents policials, ha passat a disposició judicial aquest divendres.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento