El rescat d'un gos, l'anècdota del dia en el seminari del Govern valencià
El rescat d'un gos, l'anècdota del dia en el seminari del Govern valencià REMITIDA

En el matí d'aquest divendres, dos treballadors de Presidència de la Generalitat Valenciana es dirigien amb cotxe l'ermita de Vinaròs, on s'ha celebrat el ple del Consell, quan, en un encreuament de camins rurals, han descobert el gos, que es trobava tremolant per les baixes temperatures, amb la cua entre les cames i que pareixia estar esperant a algú.

Els assessors de premsa han baixat del vehicle i han arreplegat al xicotet animal, al que han portat a les instal·lacions en les quals s'estava celebrant la reunió de l'Executiu autonòmic.

De moment, es refereixen al gos amb l'apel·latiu afectuós de 'Menut' i se de la circumstància que guarda una certa semblança amb 'Pancho', el gos del president de la Generalitat Valenciana, Ximo Puig.

Una vegada acabada la sessió, un dels assessors ha portat al cadell al veterinari per a comprovar el seu estat de salut a l'espera que algú ho adopte. Des del govern valencià, s'han posat també en contacte amb la Policia Local.

Fonts de Presidència han recalcat a Europa Press la necessitat de conscienciar als ciutadans que no s'ha d'abandonar els animals i d'assegurar el seu benestar.

Consulta aquí más noticias de València.