Comunitat Valenciana

PSPV: "Rajoy va desaprofitar una bona oportunitat per a dir si continua o no al costat de Camps"

  • El portaveu del PSPV, Jorge Rodríguez, ha lamentat que el president del Govern, Mariano Rajoy, "va desaprofitar una bona oportunitat per a dir si continua o ja no està al costat de Francisco Camps" en la seua visita aquest dilluns a la Comunitat Valenciana, recordant les paraules que va pronunciar el 2009 al costat de l'expresident en les quals va afirmar: "Jo crec en tu".
Rajoy presideix la posada en servici de l'AVE València-Castelló
Rajoy presideix la posada en servici de l'AVE València-Castelló
TWITTER DE RAJOY
Rajoy presideix la posada en servici de l'AVE València-Castelló

Així s'ha pronunciat el responsable socialista en una roda de premsa en la qual s'ha referit a la presència de Rajoy en el viatge inaugural de l'AVE a Castelló, en la qual no va fer cap referència "ni a Camps ni a cap cas de corrupció".

"Demà en l'Audiència Nacional la festa continua amb Costa, caldrà veure què saca de la pinyata en aquesta meravellosa festa", ha assenyalat Rodríguez, que ha criticat que Rajoy va acudir ahir "a intentar fer-nos creure que el PP aposta per la Comunitat" amb una "meravella" com la reducció en 10 minuts del trajecte València-Castelló.

Al seu parer, el PPCV presidit per Isabel Bonig -"la filla política de Carlos Fabra i Francisco Camps", ha dit- diu ara que cal mirar al futur, però eixe futur "és fer front als tribunals" en diferents casos com a Gürtel, Valmor, Brugal o Taula, perquè no hi havia un sol cas, sinó "una xarxa de corrupció".

Per això, considera que el PP valencià "no pot defendre els valencians" perquè ha de centrar "tots els seus esforços a defendre's en els tribunals".

Davat d'això està el Consell de Ximo Puig, ha prosseguit Rodríguez, "un govern de confiança i de futur" que està "alçant la hipoteca reputacional que pesava com una llosa sobre els valencians".

Mostrar comentarios

Códigos Descuento