Comunitat Valenciana

El PSPV insta a "condemnar socialment" la trama i creu que Bonig és "còmplice" pel seu silenci

  • El portaveu del PSPV i president de la Diputació de València, Jorge Rodríguez, ha instat la ciutadania, davant l'inici del juí del cas Gürtel pel presumpte finançament irregular del PPCV, a "condemnar socialment" a aquells que van fer ús de les institucions per a llevar a la ciutadania la confiança, que ha qualificat de "valor sagrat".
Jorge Rodríguez en roda de premsa
Jorge Rodríguez en roda de premsa
EUROPA PRESS
Jorge Rodríguez en roda de premsa

En aquest sentit, s'ha mostrat sorprés pel fet que la presidenta dels 'populars' valencians, Isabel Bonig, no haja dit "una mala paraula" dels seus excompanys i creu que eixe silenci la fa "còmplice" de la situació actual, on "el vell PP és el nou PP". Rodríguez considera "sarcasme democràtic" i una "burla" escoltar a Bonig instant a "mirar al futur i no fer juí moral" contra els acusats.

Rodríguez ha oferit una roda de premsa per a valorar l'actualitat política, en la qual ha dit que el PP va utilitzar la política per a "servir-se de la ciutadania", alguna cosa en el que els considera "experts", en lloc de fer-ho per a servir a la ciutadania. Per açò, al marge de condemnes judicials, el portaveu del PSPV ha reiterat la necessitat de "condemnar" i "depurar responsabilitats", perquè des del seu partit consideren que "no és suficient demanar perdó".

PRESÈNCIA DE CAMPS EN EL CONSELL JURÍDIC CONSULTIU

Sobre la permanència de l'expresident de la Generalitat Francisco Camps en el Consell Jurídic Consultiu, Rodríguez ha expressat que la postura del seu partit és de "sentit comú". "Una persona sobre la qual recauen com a mínim sospites tan greus", ja que "pareix que no es tractava de quatre trages", "el normal és que se'n vaja", ha defès, encara que sosté que "una cosa diferent" és la modificació de l'Estatut dels Expresidents, com planteja Podem.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento