Montón, en roda de premsa de balanç de trasplantaments, s'ha referit així al comunicat del Simap en el qual assegura que els tribunals han ratificat que la Conselleria de Sanitat va realitzar 8.000 contractacions "irregulars" per "la realització d'altes i baixes cada dia en tots els dies laborables de forma continuada en el temps i amb cessaments els caps de setmana i els festius".

Sobre aquest tema, Montón ha aclarit que "no són contractes irregulars" perquè estan "contemplats en la normativa laboral" sinó que "la discrepància" fa referència a "la base de cotització d'aquest tipus de nomenaments de substitució". A més ha assenyalat que "la majoria" d'ells procedeix de les etapes dels governs anteriors del PP ja que són del període 2011 i 2015.

En qualsevol cas, ha afirmat que des que van entrar en el Govern en 2015 estan habilitant "noves mesures" per a implantar "altres formes de contractació".

En eixe sentit, ha recordat que porten "molt de temps" treballant en el nou decret de selecció i provisió de personal amb el nou orde de borsa que ha de despenjar-se d'ella per a "evitar l'abús de la contractació temporal i oferir més qualitat en l'ocupació".

Consulta aquí más noticias de València.