Comunitat Valenciana

Compte enrere per a l'inici del PlayStation Talents Games Camp de València

  • El pròxim 31 de desembre serà l'últim dia per a aspirar a formar part d'aquesta experiència.
  • Els desenvolupadors seleccionats podran publicar els seus títols en PlayStation Store per a PlayStation 4.
  • Un dels requisits per a poder inscriure's és que els grups que es presenten estiguen formats per universitaris i joves desenvolupadors espanyols.
Joc HIVE
Joc HIVE
PLAYSTATION
Joc HIVE

El termini d'inscripció per al PlayStation Talents Games Camp de la ciutat de València entra en la seua recta final, ja que el pròxim 31 de desembre serà l'últim dia per a aspirar a formar part d'aquesta experiència que recentment va presentar dos títols desenvolupats en la capital del Turia: 'Timothy vs The Aliens' i 'HIVE: Altenum Wars'.

Tots dos videojocs estan sent desenvolupats en PlayStation Talents Games Camp València en col·laboració amb Lanzadera, l'acceleradora pertanyent a Marina d'empreses i impulsada per l'empresari Juan Roig amb capital privat, que el seu objectiu és impulsar el talent de la Comunitat Valenciana en el sector dels videojocs.

Els requisits per a poder inscriure's en l'edició són que els estudis que es presenten siguen xicotets i estiguen formats per universitaris i joves desenvolupadors espanyols. També es poden presentar aquelles empreses espanyoles del sector que hagen facturat menys de 100.000 euros en l'últim any. Els equips aspirants han d'estar compostos d'almenys tres perfils: game designer, artista i programador.

Els desenvolupadors seleccionats podran publicar els seus títols en PlayStation Store per a PlayStation 4, comptar amb kits de desenvolupament per a la citada videoconsola, així com gaudir d'una campanya de promoció i màrqueting en mitjans propis valorada en més de 100.000 euros.

Així mateix, se'ls donarà l'oportunitat de desenvolupar tot el seu treball en les instal·lacions de Lanzadera en Marina d'empreses durant 10 mesos i comptaran amb assessorament en finançament i creació d'empreses, producció, màrqueting i publishing per professionals del sector.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento