Comunitat Valenciana

Els doctors valencians Ana Lluch i Juan Martínez-León, nomenats ambaixadors de la sanitat espanyola

  • Els doctors valencians Anna Lluch, cap del Servici d'Oncologia Mèdica de l'Hospital Clínic Universitari de València, i Juan Martínez-León, cap del Servici de Cirurgia Cardiovascular en l'Hospital General de la capital, figuren entre els 25 ambaixadors de la medicina espanyola que concedeix el diari d'especialització sanitària 'Diario Médico'.
Juan Martinez Leon i Anna Lluch
Juan Martinez Leon i Anna Lluch
COLEGIO MÉDICOS VALENCIA
Juan Martinez Leon i Anna Lluch

L'Il·lustre Col·legi Oficial de Metges de València (ICOMV) va proposar els doctors valencians per a este guardó que pretén reconéixer la tasca, premiar la dedicació i posar en valor la trajectòria i el treball dels professionals sanitaris espanyols.

D'aquesta manera, a petició del mitjà sanitari, l'ICOMV va traslladar la proposta de deu candidats de la província de València. Així, al costat de la resta d'aspirants, els valencians van ser votats per més de 5.000 professionals en la pàgina web de diariomedico.com i seleccionats en la fase final per un jurat d'experts, explica la institució a través d'un comunicat.

El Col·legi de Metges celebra aquest reconeixement i reivindica la professionalitat i excel·lència dels metges valencians en paraules de la presidenta, Mercedes Hurtado. "Els valencians hem d'estar orgullosos, tenim uns professionals de la medicina reconeguts a nivell mundial, que han realitzat i realitzen un gran esforç diari per a mantindre la qualitat assistencial en un dels millors sistemes sanitaris i oferir als pacients la millor atenció possible", ha ressaltat.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento