Comunitat Valenciana

L'Ajuntament de València aprova definitivament el pressupost general de 2018

  • Els comptes per al pròxim exercici creixen un 3,1 per cent respecte als de 2017, amb 24,6 milions d'euros més, i sumen 811,3 milions.
  • Han obtingut el suport de l'equip de govern que formen Compromís, PSPV i València en Comú i el rebuig de PP i Ciutadans, en l'oposició.
  • S'han rebut un total de tretze escrits que suposen 204 al·legacions, la majoria plantejades per PP i Cs, i cap per entitats empresarials o veïnals.
Ple Ajuntament
Ple Ajuntament
EUROPA PRESS
Ple Ajuntament

L'Ajuntament de València ha aprovat definitivament aquest dijous, en el ple ordinari de desembre, el pressupost general del consistori per a 2018, que ascendeix a 811,3 milions d'euros. Els comptes han tirat avant, després de la seua aprovació provisional en la sessió plenària de novembre, amb el suport de l'equip de govern que formen Compromís, PSPV i València en Comú i el rebuig de PP i Ciutadans (Cs), en l'oposició.

El pressupost municipal de 2018 ha tornat al ple per a la seua aprovació definitiva després de passar de nou per la Comissió d'Hisenda després de concloure el període d'al·legacions obert a partir de l'aprovació inicial. En aquest període s'han rebut tretze escrits que suposen 204 al·legacions, la majoria plantejades per PP i Cs, i cap per entitats empresarials i Federació d'Associacions de Veïns de la ciutat.

Els comptes generals de l'Ajuntament per al pròxim exercici creixen un 3,1 per cent respecte als de 2017, amb 24,6 milions d'euros més i són, com ha ressaltat el govern local, "els més grans de la història" del consistori. El pressupost consolidat de 2018, també aprovat i en el qual s'inclouen organismes autònoms, és de 908,7 milions d'euros, amb un increment d'un 4,5 per cent sobre 2017.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento