Comunitat Valenciana

Nadal a l'Escalante s'instal·la en el Rialto amb circ contemporani, teatre i pop per a nadons

  • Teatre Escalante oferirà una completa programació cultural del 26 de desembre al 3 de gener.
  • El primer espectacle del programa 'Nadal a l'Escalante' serà 'Oopart', història d'un contratemps, de Tresperté.
  • La Companyia Ferroviària posa en escena un clàssic de Charles Dickens molt representat durant el Nadal, 'Conte de Nadal'.
L'espectacle 'Bitels per a bebés'
L'espectacle 'Bitels per a bebés'
ESCALANTE
L'espectacle 'Bitels per a bebés'

Arriba el Nadal i amb ell la tradicional oferta teatral per a tots els públics del Teatre Escalante, que enguany s'instal·la en la sala Rialto de València. El cicle és una de les cites més antigues de la ciutat amb les arts escèniques per a xiquets i oferirà, del 26 de desembre al 3 de gener, propostes de circ contemporani, teatre i pop per a nadons.

El primer espectacle del programa 'Nadal a l'Escalante' serà 'Oopart', història d'un contratemps, de Tresperté. Una peculiar tripulació aterrarà davant els ulls dels espectadors i els oferirà la gran oportunitat de viatjar en el temps. Per a aconseguir-ho faran gala dels seus millors reclams i els seus sorprenents actuacions de circ, on tornen a apostar pels ports acrobàtics i introdueixen un element nou, la bàscula. I tot sense perdre la comicitat que els caracteritza inspirada en els gags físics del cinema mut.

Tresperté és una de les companyies de circ més reconegudes del país, que renova el llenguatge tradicional i connecta amb els nous públics.

Per la seua banda, la Companyia Ferroviària ens ofereix un clàssic de Charles Dickens molt representat durant el Nadal, 'Conte de Nadal', que indaga en alguns dels tòpics més presents en les festes. Aquesta reflexió sobre la generositat a partir del relat de Dickens està programat els dies 28 i 29 de desembre.

Un Dickens extrapolat a la crisi financera

La companyia alacantina s'ha decantat en els últims temps pels textos contemporanis, però es van decidir a realitzar la seua pròpia versió del clàssic de Dickens per l'extrapolació que té en el present de crisi financera. El missatge als xiquets d'esta versió adaptada per Paco Macià està clar: l'altruisme i l'afecte ens fan més feliços.

La proposta que posarà la guinda a les festes serà un concert homenatge a The Beatles per part de la Petita Malumaluga. Quatre músics en moviment i una ballarina conviden a participar en un càlid i emocionant homenatge als quatre de Liverpool amb un treball visual i sonor abrigallat per una escenografia suggeridora, jocs amb vídeos interactius i la participació del públic amb instruments de percussió.

Els músics es col·loquen en el centre de l'escenari i pares i xiquets se situen al voltant sense cap tipus de barrera entre públic i artistes. Durant 40 minuts, es desgranen, de manera interactiva, els grans èxits dels Beatles, 'Get back', 'All You need is love', 'Hey Jude' i 'Yellow Submarine', entre d'altres. Majors i xiquets estan convidats a participar activament de l'espectacle, anomenat 'Bitels per a nadons'.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento