La unitat canina detecta en un autobús a Alacant una maleta amb 200.000€ i detenen l'amo per blanqueig
La unitat canina detecta en un autobús a Alacant una maleta amb 200.000€ i detenen l'amo per blanqueig AYTO

Els gossos han trobat la maleta sobre les 9.30 hores d'este divendres, després que dos agents pentinaren les andanes de l'estació d'autobusos d'Alacant en el dispositiu que duen a terme en horari aleatori per a previndre el trànsit de drogues, segons ha informat la Regidoria de Seguretat en un comunicat.

En inspeccionar el celler de l'autobús procedent de Barcelona i amb destinació Marbella, en parada a Alacant, el gos de la Unitat Canina 'Xena' va marcar una de les maletes.

Els policies van pujar a l'autobús per a tractar de localitzar l'amo, sense que ningú assumira la maleta de la seua propietat, i van fer baixar a tots els viatgers fins a finalment localitzar el seu propietari.

Després de verificar que era el responsable de la maleta, els agents la van inspeccionar davant d'ell i van comprovar que en l'interior hi havia una borsa de ràfia amb 25 paquets de bitllets, fins a un total de 200.000 euros. El detingut no va justificar l'origen dels diners i els bitllets desprenien una forta olor a algun tipus de producte químic.

Per açò, el sospitós, de nacionalitat francesa, va ser arrestat per un presumpte delicte de blanqueig de capitals, després del que va ser traslladat a la Comissaria Provincial d'Alacant. El grup de blanqueig de capitals de la Brigada Provincial de la Policia Nacional s'ha fet tant de les diligències com dels diners intervinguts.

Consulta aquí más noticias de València.