Comunitat Valenciana

Detinguda la mare d'un alumne acusada d'agredir a colps en el col·legi a un professor

  • Agents de la Policia Local de València han detingut una mare que dilluns passat presumptament va agredir un professor del centre del seu fill, docent que va patir un embassament ocular i va arribar a perdre momentàniament la consciència, segons han confirmat a Europa Press fonts d'este cos de seguretat.

Els fets van succeir sobre les 9.00 hores del dilluns, en el moment d'entrada de l'alumnat al col·legi, en l'interior del recinte escolar, per motius que no han transcendit.

En eixe moment, la dona, de 32 anys i que pel que sembla anava en companyia del seu fill i la seua mare, suposadament va agredir al docent, que va rebre colps en el cap i va patir un embassament ocular i pèrdua de consciència momentània, per la qual cosa va haver de ser assistit en el lloc per efectius sanitaris.

En l'incident van mediar tant el director del centre com una altra mestra. Encara que el docent va relatar que l'agressió va ser per part d'un home i una dona, els agents no van veure cap home però sí la mare del menor, que va ser detinguda. El xiquet, per la seua banda, es va quedar amb l'àvia.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento