Comunitat Valenciana

Café Quijano portarà el pop de la seua última gira al Palau dels Arts de València el 4 de novembre

  • El concert forma part de la seua nova gira, anb la qual la banda celebra el seu 20 aniversari.
  • El seu últim èxit, 'Perdonarme', ha tingut cinc milions de descàrregues en 'streaming' en prop de tres mesos.
  • Els músics Manuel, Raúl i Oscar, després de finalitzar la seua trilogia dedicada al bolero, han recuperat enguany el seu format pop.
Encuentros Digitales con Café Quijano en Europa Press
Encuentros Digitales con Café Quijano en Europa Press
EUROPA PRESS
Encuentros Digitales con Café Quijano en Europa Press

El grup Café Quijano eixirà a l'escenari del Palau dels Arts Reina Sofia de València el pròxim 4 de novembre en un concert que forma part de la seua última gira, amb la qual la banda celebra el seu 20 aniversari i tornada a la música pop.

Les portes del Palau obriran entorn de les 20 hores perquè comencen a arribar els assistents, i una hora més tard arrancarà l'actuació del grup. Les entrades poden adquirir-se en Ticketvip.es o en el kiosco Revert, segons ha indicat l'organització de l'esdeveniment en un comunicat.

Els músics Manuel, Raúl i Oscar, després de finalitzar la seua trilogia dedicada al bolero, han recuperat enguany el seu format pop i "tornen a conquistar al gran públic, tal com demostren els primers 'sold out' de la seua gira a Canàries i Astúries".

Igualment, la seua fi de gira previst per al pròxim 15 de desembre a Lugo ja ha penjat el cartell d'esgotat.

Els artistes estan celebrant durant aquesta gira els seus 20 anys de trajectòria, i per a açò han decidit tornar al format elèctric i pop amb el qual es van donar a conèixer en el mercat internacional a la fi dels anys 90.

A més, han presentat un nou single, 'Perdonarme', cançó que en prop de tres mesos ha tingut cinc milions de descàrregues en 'streaming' i "s'ha convertit en un dels temes de l'estiu". En aquest tema, el grup ha comptat amb la col·laboració de Willy de 'Taburete', que es va pujar a l'escenari de Café Quijano en el seu concert de León el passat 27 de juny.

El final de la gira mantindrà ocupat a Café Quijano en els escenaris fins al 15 de desembre. Després d'aquests concerts, el grup afrontarà un any 2018 "replet d'activitat i de bones notícies, tant per a ells com para el seu públic", ja que s'espera un nou disc de tornada al pop que tindrà les seues corresponents presentacions i gira.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento