Comunitat Valenciana

Les últimes novetats en plantes, flors, paisatgisme i 'bricojardí' es donen cita en Iberflora

  • Del 4 al 6 d’octubre, la fira acull 466 empreses expositores de 21 països en 57.500 metres quadrats.
  • Des de 2012, i després d'anys "molt durs per al sector", l'increment acumulat de superfície expositiva d’Iberflora se situa per sobre del 30%.
  • Aquesta edició destaca la “clara aposta per la sostenibilitat, amb productes fitosanitaris i fertilitzants ecològics, entre altres”.
Iberflora abre con la oferta de 466 expositores
Iberflora abre con la oferta de 466 expositores
FERIA VALENCIA
Iberflora abre con la oferta de 466 expositores

La Fira Internacional de Planta i Flor, Paisatgisme, Tecnologia i Bricojardí, Iberflora, celebra la seua 46a edició en Fira València del 4 al 6 d'octubre. El certamen, el més important del sector verd a Espanya i un dels referents en el calendari firal internacional, mostrarà durant tres dies l'últim en planta i flor, paisatgisme, decoració exterior, bricojardí i tecnologia, amb un total de 466 empreses expositores, segons ha informat l'organització en un comunicat.

D'aquestes companyies, 330 són espanyoles i 136 són marques estrangeres procedents de 21 països, amb un pes majoritari d'empreses d'Alemanya, França, Itàlia, Regne Unit, Països Baixos i Portugal. El certamen preveu rebre fins al divendres a compradors de 12 països.

La superfície expositiva superarà els 57.500 metres quadrats, distribuïts en els pavellons 1, 2, 3 i distribuïdor del nivell 3 de Fira València. L'ocupació comercial neta ha crescut un 9% respecte a l'anterior edició, la qual cosa suposa que des de 2012, i després d'anys "molt durs per al sector", l'increment acumulat de superfície expositiva d’Iberflora se situa per sobre del 30%.

“Aposta per la sostenibilitat”

Entre les novetats que presenten els expositors destaca la "clara aposta per la sostenibilitat, amb productes fitosanitaris i fertilitzants ecològics, nous sistemes de reg, jardins i horts urbans, cobertes vegetals i jardins verticals, entre uns altres".

L'ampli programa d'activitats paral·leles inclou demostracions en viu de tècniques de grimpa, les III Jornades de Paisatgisme i Arboricultura i, en la Ronda de Floristes, l'elaboració d'una "Rosmelia geganta", una composició a partir de pètals de rosa d'aproximadament 2 metres i en forma de ram de núvia que elaboraran prop de 200 floristes durant el certamen.

Iberflora té confirmada l'assistència dels grans grups de distribució i la visita de compradors procedents de 12 països. La inauguració oficial de la mostra tindrà lloc aquest dimecres a les 12 hores en el Fòrum Centre de Fira València i estarà presidida per la consellera d'Agricultura, Medi ambient, Canvi Climàtic i Desenvolupament Rural de la Generalitat Valenciana, Elena Cebrián, acompanyada pel president d’Iberflora, Óscar Calabuig, i el director de la fira, Miguel Bixquert.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento