La Plaça de l'Ajuntament de València es tanca al trànsit per la Setmana de la Mobilitat
La Plaça de l'Ajuntament de València es tanca al trànsit per la Setmana de la Mobilitat AYUNTAMIENTO DE VALENCIA

El Centre de Gestió de Trànsit ha informat que el divendres i el dissabte, a partir de les 17.00 hores, es procedirà al tall complet de la circulació de la plaça de l'Ajuntament de València amb motiu dels concerts previstos amb motiu de la Setmana de la Mobilitat mentre que el diumenge el tall a la circulació serà l'habitual de cada últim diumenge de mes.

Segons ha informat l'Ajuntament de València en un comunicat, tant el divendres, Dia sense Cotxes, com el dissabte es realitzaran diferents concerts en la plaça de l'Ajuntament al llarg del dia. Per açò, tots dos dies, des de les 9.30 fins a les 16.30 hores es tallarà la circulació enfront de l'edifici consistorial, entre els carrers Sang i Periodista Azzati.

A la vesprada, a partir de les 16.30 hores es procedirà a senyalitzar el tall total a la circulació de la plaça de l'Ajuntament, que es farà efectiu des de les 17.00 hores fins a la finalització dels concerts i l'eixida dels assistents, prevista entorn de les 21.00 hores. Este tall inclou també el desviament de les línies de l'EMT.

El consistori ha organitzat una sèrie d'activitats culturals i festives amb motiu d'aquesta commemoració.

Els concerts previstos per al divendres són, a les 10.30 hores, 'Especial EMT en l'escola', amb la participació dels ninots Superbusina i Superbús i amb l'actuació de Ramonets, i a la vesprada, a les 18.30 hores serà el concert 'Secundària es mou', amb l'actuació del raper Arkano i altres convidats especials. El dissabte a les 11.00 hores es realitzarà també en la plaça de l'Ajuntament el 'Matinal EMT' amb les actuacions de Dani Miquel i Sènior i El Cor Brutal, i a les 19.00 hores serà el torn del concert de l'Orquestra de València 'Una plaça de cinema'.

El diumenge es procedirà al tall a la circulació de la plaça de l'Ajuntament, com és habitual cada diumenge últim de mes. Des del Centre de Gestió de Trànsit s'informa que, amb la finalitat de reduir el nombre d'autobusos que entren en la plaça de Sant Agustí, s'habilitarà un accés per a l'EMT en l'avinguda Marqués de Sotelo des del carrer Xàtiva.

Volta a peu

Amb motiu de la 41 edició de la Volta a Peu Sant Marcel·lí i Sant Isidre que se celebra el diumenge, de 9.00 a 10.30 hores, s'ocuparan diferents vies per on transcorre el recorregut. El muntatge de l'eixida i de la meta, en l'avinguda Tres Creus -enfront del pàrquing del cementeri- i en el pàrquing del cementeri municipal respectivament, està programat de 6.15 a 9.00 hores.

En el recorregut de la volta s'ocuparan vies com per exemple l'avinguda Tres Creus; l'avinguda Doctor Tomás Sala; Sant Vicent Màrtir des de Tomas Sala fins al carrer Arquebisbe Olaechea; el carrer Salvador Perlés; el carrer Pius IX; camí nou de Picanya o el carrer Arquitecte Segura de Lago.

Consulta aquí más noticias de València.