Comunitat Valenciana

L'Ajuntament de València acosta la poesia en valencià a la ciutadania amb un taller de lectura

  • L'Ajuntament de València acostarà la poesia en valencià a la ciutadania a través d'un taller/club de lectura de poesia en dos biblioteques municipals. Les sessions, que arrancaran amb el 'Llibre de meravelles' de Vicent Andrés Estellés, seran quinzenals i d'aproximadament una hora i mitja de durada des del mes d'octubre fins al mes de juny.

Este taller/club de lectura, organitzat pel Gabinet de Normalització Lingüística en col·laboració amb el Servici d'Acció Cultural de l'Ajuntament, està dirigit les persones que han participat -com a aprenentes o com a voluntàries- en les campanyes de Voluntariat pel Valencià, al funcionariat de l'Ajuntament i també a la ciutadania en general interessada en la proposta.

En primer lloc es treballarà sobre el 'Llibre de meravelles' de Vicent Andrés Estellés i després al llarg del curs se n'aniran abordaran altres autors. L'activitat consistirà a llegir el llibre, parlar, fer un recital de final de lectura i, si és possible, alguna activitat complementària.

El nombre màxim de persones per a formar el club serà d'aproximadament 15 i la coordinació estarà a càrrec de personal del Gabinet de Normalització Lingüística.

L'activitat s'oferix per a dos grups, que es reuniran en la biblioteca Eduard Escalante, en el carrer Alberic (Centre Cultural i Esportiu de Proveïments) els dilluns; i en la biblioteca Clara Santiró i Font, en el carrer Pius IX (Centre Cultural La Rambleta) els dimecres.

El primer dia d'este taller/club de lectura serà el dilluns 23 d'octubre, a les 18.00 hores, per a la biblioteca Eduard Escalante, i el dimecres 25 d'octubre, a les 18.00 hores, per a la biblioteca Clara Santiró i Font. Poden inscriure's a esta activitat de promoció del valencià adults en general i joves, de nivell 4º d'ESO i Batxillerat.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento