Comunitat Valenciana

Podem inaugura la seua estratègia municipalista cap a les eleccions de 2019 amb una ruta de trobades en municipis

  • Podem ha inaugurat la seua estratègia municipalista cap a les eleccions de 2019 amb una ruta de trobades i entrevistes que ha dut a terme en les últimes setmanes el secretari de l'Àrea de Municipalisme, Jaume Monfort, qui ha visitat poblacions on la presència de la formació habitada és "més important" per a preparar la "crucial cita".
Podem inicia la seua estratègia municipalista
Podem inicia la seua estratègia municipalista
PODEM
Podem inicia la seua estratègia municipalista

Esta ruta s'ha concretat en una sèrie de trobades conjuntes realitzades en Callosa, Castelló, Gata, Canals i Xirivella i en entrevistes personalitzades en una desena més de ciutats i pobles, segons ha informat Podem en un comunicat.

"Este és un primer pas en una estratègia d'enfortiment local per a afrontar la cita electoral del 2019", ha afirmat Jaume Monfort, qui ha afegit que el futur de la formació "passa per assegurar que les principals alcaldies seran governades pel canvi polític, més necessari que mai".

A més de les trobades, Monfort s'ha reunit personalment amb càrrecs electes de candidatures del canvi de tota la Comunitat, prioritzant aquells llocs on exercixen tasques de govern, com Vinaròs, el Pilar de la Foradada, Guardamar del Segura, Santa Pola, Altea, Sax, el Campello, Paterna, Navaixes i Sogorb.

"Per la seua exposició pública i intensitat del treball, hem volgut començar per les persones que ocupen regidories en els ajuntaments," ha explicat Jaume Monfort, també secretari general de Podem Gata i segon tinent d'alcalde del seu municipi. A partir d'ara, les reunions seran amb cercles i Consells Ciutadans "per a recuperar les institucions municipals de tot el país".

En les pròximes setmanes, es completarà la ruta "no solament amb els llocs on hi haja presència de candidatures afins, sinó també estructures locals pròpies del partit morat, com són els cercles i els Consells Ciutadans, òrgans de coordinació local de Podem", ha dit.

Monfort ha qualificat esta primera ronda de "molt productiva" i ha assenyalat la necessitat d'augmentar el contacte entre l'estructura autonòmica i la local i l'establiment de canals formals d'intercanvi de documentació, informació i experiències.

A més, ha incidit en la necessitat de comptar amb assessories especialitzades i en la millora de la visibilització de les iniciatives impulsades per les candidatures del canvi i les agrupacions locals de Podem. "Tenim un gran treball per davant", ha manifestat, "però després de conéixer el capital humà repartit pel nostre territori en més de 70 candidatures, crec que que podem ser optimistes", ha insistit.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento