Comunitat Valenciana

Lanzadera aposta per les apps entre els projectes per al seu programa d'incubació Garaje

  • L'empresari Juan Roig destinarà al voltant de 700.000 euros perquè els equips puguen desenvolupar les seues idees.
  • Els emprenedors comptaran amb fins a 11 mesos d'incubació per a validar les necessitats que han detectat, implementar el seu model de negoci.
  • Entre les propostes es troben aplicacions relacionades amb l'economia col·laborativa, el medi ambient, l'agricultura i els eSports, entre altres.
Emprendedores Garaje 4 Edición
Emprendedores Garaje 4 Edición
LANZADERA
Emprendedores Garaje 4 Edición

Lanzadera, l'acceleradora impulsada per Juan Roig en Marina d'empreses, ha seleccionat 18 equips emprenedors amb projectes en fase inicial per a la quarta edició del seu programa Garatge entre els quals destaquen l'aposta per les apps. Des d'aquest programa d'incubació, l'empresari destinarà al voltant de 700.000 euros perquè els equips puguen desenvolupar les seues idees i convertir-les en empreses.

Les iniciatives pertanyen a múltiples sectors, en aquesta ocasió la majoria són startups de negocis online, que ofereixen aplicacions i plataformes pensades per a millorar la qualitat de vida de les persones i oferir serveis en els sectors de moda, salut, entreteniment, transport, esport o medi ambient, entre uns altres.

Els emprenedors comptaran amb fins a 11 mesos d'incubació per a validar les necessitats que han detectat, implementar el seu model de negoci, iterar el producte per a adaptar-ho als requeriments del mercat i generar les seues primeres vendes. Les startups amb perspectives de creixement que puguen requerir d'un suport més perllongat podran optar posteriorment al Programa Lanzadera.

Durant el programa Garatge els emprenedors compten amb un director de projectes que els assessora en tot moment, tenen accés a mentors experimentats i reben formació personalitzada. A més, durant el programa tenen la possibilitat de col·laborar amb la resta d'emprenedors, així com amb alumnes i empresaris de Marina d'empreses, informa Lanzadera a través d'un comunicat.

Projectes seleccionats

Entre les propostes triades, figura 'Cocum', una app per a mòbil que identifica automàticament la roba que apareix en una imatge. En realitzar una cerca es mostra una llista de resultats amb enllaços a la web on l'usuari pot adquirir aquesta peça.

Per la seua banda, 'Green urban data (gud)' és un servei de Big Data Ambiental que se centra en l'ús de les Green IT (Information Tecnology) per a elaborar un entorn intel·ligent que facilita la presa de decisions orientada al desenvolupament d'estratègies de millora ambiental i de qualitat de vida dels ciutadans.

Des de 'Insectfit' obtenen, processen i comercialitzen insectes i els seus derivats, tals com a farines i suplements alimentosos, com una alternativa a les proteïnes consumides actualment per l'ésser humà. 'Journify', pel seu costat, és una app mòbil perquè passatgers i conductors compartisquen els seus trajectes diaris, estalviant així costos de temps i desplaçament gràcies a l'economia col·laborativa i ajudant a la preservació del medi ambient.

A més, 'Lean GP' consisteix en el primer simulador de moto plegable per a casa juntament amb diversos accessoris i funcions innovadores. El seu objectiu és que els usuaris puguen viure les sensacions que tenen els pilots professionals, però des del còmode i segur saló de casa. Des de 'Lowbus' aposten per un marketplace per a l'optimització del transport de viatgers per carretera, reduint el nombre de trajectes realitzats en buit.

Una altra de les iniciatives és 'Momocca', una firma de mobiliari de disseny que aposta per la individualitat de les estades i naix per a rescatar la singularitat dels nostres espais. 'Moosehorn' es basa en la creació de components i accessoris per a bicicletes urbanes extraordinàries. Té en compte les necessitats especials que suposa moure's amb bici per ciutat, on l'estètica i les sensacions són més importants que el rendiment.

Així mateix, en 'Mufubufu' creen vídeos animats que expliquen la història dels seus clients donant-los caràcter emocional. Una nova manera de regalar en ocasions especials, contactant amb el concepte de personalització i esprement-ho al màxim. Per la seua banda, 'Playeek' és una startup orientada a la indústria dels eSports, i el seu objectiu és oferir formació de màxima qualitat.

Aplicacions per als agricultors

També figuren en la llista 'Prismab', una xarxa de sensors autònoms que permet a l'agricultor fer un mapa amb els paràmetres més importants del seu cultiu en temps real amb l'última tecnologia IoT; i Respop, que naix amb la intenció de convertir-se en la millor plataforma social de sèries i pel·lícules. Els usuaris podran portar un seguiment de les sèries que veuen actualment, així com les seues pel·lícules i veure informació sobre totes aquestes, entre altres accions.

'Rentyn' és la primera plataforma web on llogar maquinària és tan fàcil com demanar menjar a domicili i 'Rithmi' és una polsera intel·ligent capaç de detectar fibril·lació auricular per a prevenció de ictus. 'Viband' proposa un sistema d'adaptació de l'entorn per a persones amb problemes d'audició. Reconeix sons de la llar i els transmet a l'usuari fent ús d'una polsera intel·ligent mitjançant patrons de vibració.

L'empresa 'VINT', del sector tèxtil, està especialitzada en moda de bany i calçat, valora l'artesania i la cura pels xicotets detalls. Cadascun dels seus estampats ha sigut pintat a mà i posteriorment traslladat a materials resistents. Finalment, 'Wanado Sports' és una plataforma online que permet a l'usuari practicar esport, al millor preu, prop d'on estiga, i 'WhiteSword Art Studio' proposa un aparell que millora l'experiència de joc en el seu SmartPhone.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento