Comunitat Valenciana

La Comunitat rebrà del Govern una aportació extraordinària de 1.000 milions en 2018

  • La transferència, destinada a Educació i Sanitat, "va en contra dels missatges catastrofistes que alguns elaboren ací", explica el portaveu del PP en el Congrés.
  • Pensa que eixe discurs té "com a objectiu distraure a la població dels verdaders problemes i eludir les seues responsabilitats en la gestió del govern, especialment el valencià".
  • Per a Isabel Bonig, l'Executiu autonòmic està "totalment esgotat" i lamenta que les set proposicions de llei presentades pel PP hagen sigut "totes desestimades".
Rafael Hernando en una sessió de treball amb el PPCV
Rafael Hernando en una sessió de treball amb el PPCV
TWITTER RAFAEL HERNANDO
Rafael Hernando en una sessió de treball amb el PPCV

La Comunitat Valenciana rebrà una aportació extraordinària de prop de 1.000 milions d'euros per a Educació i Sanitat en 2018 per part del Govern central, segons ha indicat este dijous el portaveu del PP en el Congrés, Rafael Hernando, qui considera que esta dada "va en contra dels missatges catastrofistes que alguns elaboren ací". El 'popular' s'ha expressat en estos termes a València, després de reunir-se amb la portaveu del PP en les Corts Valencianes, Isabel Bonig, i amb la resta de diputats del parlament valencià i el consell de direcció del Grup Parlamentari Popular en el Congrés.

El parlamentari ha explicat que este augment en l'aportació extraordinària -en 2017 han sigut 851 milions- es deu a l'augment del sostre de despesa i creu que és una dada "important" que "va en contra dels missatges catastrofistes que alguns elaboren ací" i que, segons ha dit, "tenen com a objectiu distraure a la població dels verdaders problemes i eludir les seues responsabilitats en la gestió del govern, especialment el valencià".

Per la seua banda, Isabel Bonig ha manifestat que l'Executiu autonòmic està "totalment esgotat" perquè "els problemes creixen sense solució", i ha posat en valor la tasca del Grup Parlamentari Popular en les Corts, que en els dos anys de Govern de l'Acord del Botànic ha presentat set proposicions de llei, "totes desestimades", ha lamentat.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento