Comunitat Valenciana

El jutge ordena presó per al ciutadà britànic acusat d'apunyalar la seua parella a Oriola (Alacant)

  • El Jutjat de Violència sobre la Dona d'Oriola (Alacant) ha ordenat presó provisional, comunicada i sense fiança, per a l'home britànic de 53 anys acusat d'apunyalar la seua parella en l'esquena el passat dia 13 en la localitat. La jutgessa li imputa un delicte de temptativa d'homicidi, segons ha informat el Tribunal Superior de Justícia de la Comunitat Valenciana (TSJCV) en un comunicat.
El ciutadà britànic detingut
El ciutadà britànic detingut
GUARDIA CIVIL
El ciutadà britànic detingut

L'home va ser detingut en la matinada del diumenge en el Racó de Loix després d'haver sigut buscat durant tota la setmana després que tinguera lloc l'agressió. L'escapolit es trobava solament en l'interior d'un vehicle que no era de la seua propietat i portava diners en efectiu.

L'agressió es va produir a les 9.10 hores del dimarts passat, quan la filla del matrimoni -tots dos de nacionalitat britànica- va trobar a la seua mare amb un ganivet de cuina clavat en l'esquena en el seu domicili situat en la urbanització Pineda de Campoamor d'Oriola Costa.

El presumpte agressor es va donar a la fuga i els investigadors es van posar en contacte amb els seus homòlegs de la policia britànica per a tractar de localitzar-lo. La Guàrdia Civil també va sol·licitar la col·laboració ciutadana per a trobar-lo i va difondre una fotografia.

Delegació de Govern va detallar fa uns dies que l'home exercia de jardiner i taxista per a uns veïns i va fugir amb el cotxe d'ells, així com que no hi havia constància d'antecedents per violència i que tots dos residien des de fa temps en esta urbanització d'Oriola Costa.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento