Comunitat Valenciana

Cues de fins a dos quilòmetres a primera d'este dijous en l'accés per la V-30 al Port de València

  • L'accés al Port de València per la V-30 ha registrat retencions de fins a dos quilòmetres a primera hora d'este dijous, sobre les 7.50 hores, conseqüència de l'acumulació de camions per la segona jornada de vaga d'estibadors d'este dimecres. No obstant açò, a les 9.10 el trànsit es restablia i la circulació passava a ser fluïda, segons el Centre de Gestió de Trànsit (CGT).

Així mateix, des de les 7.35 fins a les 8.25 hores, s'ha tancat l'accés al trànsit de camions portacontenidors amb destinació a les terminals APM, Noatum i MSC que, fins al moment, registren circulació "densa" en les seues entrades, de la mateixa manera que l'accés sud del recinte portuari. Per contra, en les terminals VTE, Temagra, Baleària i Transmediterránea el trànsit és fluït, segons el Port.

De fet, davant la previsió de l'acumulació de camions per les

jornades de vaga, Noatum i MSC van acordar ampliar els seus horaris d'obertura fins a les 23.00 hores, normalment tanquen a les 20.00, tant dimarts passat i com este dijous per a atendre el trànsit de camions.

La segona jornada de vaga celebrada este dimecres en tots les instal·lacions portuàries d'Espanya, va ser secundada en el Port de València per quasi un 100% dels estibadors dels treballadors del sector de l'estiba i va provocar el desviament del buc 'Moveon', feeder de la companyia Wec Lines, de València a Tarragona davant la falta de mitjans per a treballar, segons van informar fonts portuàries.

Així mateix, l'empresa ferroviària Logitren va suspendre el seu tren matinal a Madrid com a conseqüència dels retards acumulats generats per la primera jornada de vaga del dilluns. No obstant açò, segons van detallar a Europa Press, en el recinte valencià va haver-hi "normalitat absoluta", no es va registrar cap incident i es van complir els servicis mínims estipulats.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento