Comunitat Valenciana

Espai Rambleta oferirà el dimecres el retorn de la sèrie Twin Peaks

  • La iniciativa seguirà al juliol, on la protagonista serà la nova temporada de Juego de Tronos.
  • La vetlada continuarà amb un debat a càrrec dels responsables del Laboratori d'Investigació de Sèries de Podium Podcast.
  • L'accés a l'acte, amb el que pretenen aglutinar la comunitat de seguidors de sèries de culte, amb un llenguatge comú, serà gratuït amb invitació prèvia.
Imatge de Twin Peaks
Imatge de Twin Peaks
RAMBLETA
Imatge de Twin Peaks

La Rambleta acollirà este dimecres l'estrena del primer capítol de la tercera temporada de Twin Peaks, dins del cicle de sèries de culte 'Posem-nos sèries', que busca aglutinar la comunitat de seguidors de sèries de culte, amb un llenguatge comú", segons ja informat l'espai cultural en un comunicat.

El tret d'eixida es produirà amb la catifa roja per a rebre la que està destinada a ser "sèrie de l'any": l'estrena del primer capítol de la nova temporada de Twin Peaks, amb la qual David Lynch juga amb el temps per a retornar a l'actualitat una obra mestra. L'accés serà gratuït amb invitació prèvia.

Després de presenciar en pantalla gran una de les grans estrenes de la temporada, la vetlada continuarà amb un debat a càrrec dels responsables del Laboratori d'Investigació de Sèries de Podium Podcast (LIS), en el qual s'esmicolarà i detallarà tot el que succeïsca en la sèrie.

Rambleta inicia així un dels seus projectes "més ambiciosos de l'any", l'epígraf 'Posem-nos Sèries' dedicat a enaltir aquelles sèries de culte que han marcat i que definitivament estan disposades a seguir marcant les nostres vides. La iniciativa seguirà al juliol, on la protagonista serà la nova temporada de Juego de Tronos. Al setembre serà el torn de Fargo.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento