Comunitat Valenciana

Més de 17.000 socialistes valencians, cridats a votar el diumenge en les primàries del PSOE

  • Un total de 17.174 militants socialistes a la Comunitat Valenciana estan cridats a participar este diumenge en l'elecció de la persona que dirigirà el partit els pròxims anys al capdavant de la Secretaria General, entre les candidatures de Susana Díaz, Pedro Sánchez i Patxi López.
Candidats PSOE
Candidats PSOE
EUROPA PRESS
Candidats PSOE

En tot el territori valencià hi haurà 243 punts de votació perquè els militants puguen exercir el seu dret al vot en les primàries, han informat fonts del PSPV a Europa Press.

En el conjunt del país estan convocats 187.949 militants i s'habilitaran 2.907 centres en la península, illes i ciutats autònomes, 64 d'ells destinats a la votació dels afiliats directes. Els centres de votació seran, amb caràcter general, les agrupacions municipals o de districte a la qual cada militant pertanga.

També hi haurà sis centres de votació a Europa i 11 a Amèrica. En concret, en l'exterior s'establiran centres de votació a Brussel·les, París, Berlín, Londres, Ginebra, Lausanne, Santiago de Xile, Bogotà, Mèxic D.F., Guadalajara (Mexico), Panamà, Lima, Montevideo, Caracas, Buenos Aires, Rosario (l'Argentina) i Santo Domingo.

En anar a votar, els militants hauran d'identificar-se davant la seua taula electoral amb el DNI, passaport, permís de conduir o NIF. A cada agrupació se li facilitarà el material per a poder desenvolupar la jornada de votació: urnes, precintes, paperetes, sobres, llistat de votació, models d'acta. En els centres s'habilitarà a més una cabina o habitació separada per a garantir l'exercici secret del vot.

L'horari de votació serà de 10.00 a 20.00 hores, excepte a Canàries i Amèrica, on el tancament tindrà lloc a les 21 hora peninsular. En les agrupacions de menys de 100 militants es pot establir, excepcionalment, una jornada reduïda, amb un mínim de quatre hores per a poder votar.

Des de la seu socialista de Ferraz s'oferirà un avanç de participació a partir de les 15.00 hores. Quant a l'escrutini, se n'aniran bolcant dades en la pàgina web del PSOE a partir de les 21.00 hores.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento