Comunitat Valenciana

Rus sobre la "batalla" pel PP de València: Betoret "és president perquè vaig estar jo allí"

  • L'expresident del PP de la província de València, Alfonso Rus, ha manifestat, en ser interrogat per la "batalla" per fer-se amb la presidència -se la dispunte l'actual responsable, Vicente Betoret, que va succeir Rus en el càrrec; la portaveu en la Diputació, Mari Carmen Contelles; i María José Penadés- que si Betoret és president és perquè ell "va estar allí", encara que ha precisat que no li deu "res".
Alfonso Rus comparece en las Corts
Alfonso Rus comparece en las Corts
EUROPA PRESS
Alfonso Rus comparece en las Corts

Alfonso Rus s'ha manifestat en estos termes en les Corts Valencianes, on està citat en la Comissió d'investigació del procés d'adjudicació de les places de residències, a preguntes dels mitjans sobre la pugna per presidir el PP de València.

"Per a això estic jo, per a batalles", ha ironitzat l'exdirigent 'popular', que ha postil·lat: "No entre en això, és una cosa en la qual no he d'entrar perquè estic al marge".

"Betoret si és diputat és perquè em vaig moure i si és president és perquè vaig estar jo allí", ha destacat Rus, que preguntat per si l'actual president del PP de València li deu alguna cosa ha manifestat que "res".

Mostrar comentarios

Códigos Descuento