Comunitat Valenciana

L'última sessió de 'La Flauta Màgica' de Mozart, este diumenge en el Palau

  • El Palau de la Música de València acollirà este diumenge, 30 d'abril, l'última representació de 'La Flauta Màgica' de Mozart, un espectacle per a tota la família, segons ha informat la institució cultural en un comunicat.
Cartell de Menut Palau
Cartell de Menut Palau
PALAU
Cartell de Menut Palau

La cèlebre obra en alemany està produïda pel Teatro Regio de Parma, amb l'Orquestra de la Comunitat i el Cor de la Generalitat, baix la direcció musical d'Ottavio Dantone i artística de Stephen Medcalf.

L'obra de Mozart s'adapta a tots els públics per a poder gaudir de l'òpera en família. En este cas, la versió de teatre i la música a capella, sense instrumentació, farà que els personatges puguen recórrer alegres les fosques nits de la por.

A més, l'obra està concebuda amb un "toc d'humor" i l'ambientació de l'escenari ajudarà els més xicotets a situar-se i a entendre la història, ja que farà de l'escenari un lloc contemporani i proper.

El paper de Pamina serà interpretat per la cantant lírica Grazia Doronzio, i en el paper de Tamino estarà el tenor suec, Daniel Johansson.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento