Comunitat Valenciana

Nacho Mañó i Gisela Renes donen veu al conflicte sirià amb el concert 'Tonada pels refugiats'

  • La cita és  este dissabte 11 de febrer a les 20.00 hores al Teatre Principal de València.
  • El preu de l'entrada és de 12 euros i l'import íntegre es destinarà a ACNUR per a afrontar aquesta crisi humanitària.
  • Nacho Mañó i Gisela Renes presentaran el seu segon àlbum 'Tonada de luna llena', un nou projecte amb el qual tornen al panorama musical.

Nacho Mañó (Presuntos Implicados) i Gisela Renes donaran veu als afectats pel conflicte sirià amb el concert benèfic 'Tonada pels refugiats'. La cita, este dissabte 11 de febrer a les 20.00 hores al Teatre Principal de València.

El preu de l'entrada és de 12 euros i l'import íntegre es destinarà a ACNUR per a afrontar la major crisi humanitària europea des de la Segona Guerra Mundial. El duo d'artistes anima als valencians a ser actius enfront d'este conflicte amb un gest de solidaritat que pot ajudar a canviar les coses.

"No podem donar l'esquena a una guerra que en sis anys s'ha cobrat 260.000 vides. Però, sobretot, en la qual els xiquets són les principals víctimes perquè corren el risc de convertir-se en una generació perduda, sense educació, sense llar i vivint en condicions precàries", destaquen Nacho i Gisela.

Precisament, un d'estos refugiats a València, Men Hasaf, recorda que "cadascun dels refugiats i desplaçats no són números, sinó persones amb la seua història i vida pròpia. Mai triem veure'ns en esta situació". "Volem començar una nova vida i sobretot tornar al nostre país per a viure en Pau", assenyala.

Les entrades es poden adquirir en www.entradas.com o en les taquilles del Teatre Principal (c/Barques, 15 de València). També es pot col·laborar amb un donatiu en la 'Fila Zero' en Caixa Popular ES98 3159 0066 9624 1854 0320.

Sabor a bolero i música brasilera

Nacho Mañó i Gisela Renes presentaran en este concert el seu segon àlbum 'Tonada de luna llena', un nou projecte amb el qual tornen al panorama musical valencià amb els seus propis noms. I ho fan amb 15 cançons originals compostes per tots dos, com 'Todavía' o 'Sabías' i la versió que dóna títol a l'àlbum, 'Tonada de luna llena', de l'autor veneçolà Simón Díaz.

Es tracta d'un repertori "personal i compromés", tant en la composició, producció com en els arranjaments, i amb una sonoritat acústica amb clares influències del bolero i de la música brasilera, i alguna picada d'ullet al pop sofisticat de Presuntos.

En l'àlbum, col·laboren artistes com Sweet Wasabi (Laura Pamplona i Pedro Barceló), Ximo Tébar, Gustavo Almeida i Thaïs Morell. Entre els músics participants estan David Pastor, Carlos Martín, Salva Ortiz, Marcelo Novati, Mariano Steimberg, Ales Cesarini, Pau Cháfer, Moisés Bautista, Teresa Núñez, José Mañó, les filles de la parella Andrea i Gisela Mañó. Finalment, també participarà el cor de l'alumnat del col·legi CEIP de Torrefiel en una cançó dedicada a l'autisme.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento