Educació amplia a sis setmanes el permís de paternitat
Educació amplia a sis setmanes el permís de paternitat GVAEDUCACIO

La Conselleria d'Educació, Investigació, Cultura i Esport ha firmat amb les organitzacions sindicals STEPV-IV, FE-CCOO-PV i FESP-UGT, en la Mesa Sectorial d'Educació, l'acord per a l'ampliació a sis setmanes del permís de paternitat previst en l'acord de legislatura de la Mesa General de Negociació del personal funcionarial, estatutari i laboral de la Generalitat, del 9 de juny de 2016.

Esta modificació establix que el permís de paternitat serà de sis setmanes per naixement, acolliment o adopció d'un fill. Podrà ser gaudit pel pare a partir de la data del naixement, de la decisió administrativa de guarda amb finalitats d'adopció o acolliment, o de la resolució judicial per la qual es constituïsca l'adopció, explica el departament que dirigix Vicent Marzà a través d'un comunicat.

L'ampliació a sis setmanes del permís per paternitat implicarà, per a garantir el bon funcionament dels centres docents, que el personal que s'aculla puga ser substituït, ja que es tracta de llocs d'atenció directa.

Esta mesura ja compta amb l'informe favorable de la Direcció general de Pressupostos, i la Direcció general de Centres i Personal Docent emetrà una circular perquè les direccions territorials l'engeguen, apunten.

Consulta aquí más noticias de València.