Comunitat Valenciana

Teatre, música, tallers i jocs tradicionals envaïxen este Nadal el Palau de la Música de València

  • Teatre, música, tallers i jocs tradicionals envairan este Nadal el Palau de la Música de València. En concret, demà i dijous arribarà al coliseu 'Feretes i cançonetes', un festival multicultural organitzat per Cercavila Cultura de Carrer.
Grupo Rock'n' Kids Band.
Grupo Rock'n' Kids Band.
CENTRO NIEMEYER.
Grupo Rock'n' Kids Band.

Esta nova oferta nadalenca i d'oci comença el cicle de 'Música en Família' i té 20 propostes teatrals i musicals, tallers de balls tradicionals, rap, màscares, circ, així com una fira editorial en el curs del riu Túria dirigida especialment al públic infantil. Les activitats començaran al voltant de les 10.30 hores i es prolongaran fins a les 19.30, amb un preu per dia de 5 euros.

Este dimecres, a més, les famílies podran gaudir en les Sales Iturbi i Rodrigo dels espectacles de Rodamons, The Ramonets, Pep Gimeno 'El Botifarra', The Pengüins, Marieta la Ganduleta, Auxili i Judith Neddermann.

Alhora, en diversos espais del Palau es podrà escoltar a la Sedajazz Kids Band i les Rondalles de Pot de Plom.

Dijous continuarà la ronda de concerts amb les actuacions de Marcel el Marcià, Dani Miquel, Atupa, Trobadorets, Tórtel, Sènior i el Cor Brutal i Domisol Sisters. En este cas, els halls de l'edifici acolliran les actuacions dels Scuraplats, Jazzejando amb xiquets i Tardor.

A més de gaudir de la música, els menuts podran participar en els diferents tallers dissenyats per a l'ocasió que es portaran a terme en les sales d'exposicions Martín i Soler i Lucrecia Bori. El taller de circ s'ha pensat per a feretes amb ganes d'experimentar el món circense i les seues sorpreses. Malabars, monocicle i expressió corporal per als més valents i valents.

Hi haurà també espai per a introduir els més joves en el fantàstic món de la música a través de diversos tallers on es posaran en pràctica les seues aptituds per al rap. També hi haurà màscares, balls tradicionals i d'iniciació a la música. Finalment, als jardins del Palau es realitzarà durant els mateixos dies una fira d'editorials infantils i es portaran a terme activitats relacionades amb la lectura.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento