Comunitat Valenciana

El cinquè premi de València repartix sort a fallers, clavaris i treballadors de Carrefour i del General

  • L'Administració número 119 de València, 'La bola de la suerte', ubicada a la Plaça Doctor Berenguer Ferrer, ha repartit el cinquè premi entre la Falla Vicente Castell Maiques, uns clavaris de Quart de Poblet, treballadors de l'Hospital General i treballadors de Carrefour Gran Túria, que porten anys jugant al 70.264. A més, ha estat molt repartit entre els veïns d'este barri de Fuensanta.
Uno de los agraciados con la Lotería de Navidad en Valencia
Uno de los agraciados con la Lotería de Navidad en Valencia
EUROPA PRESS
Uno de los agraciados con la Lotería de Navidad en Valencia

L'administradora, Lola Cuesta, estava de compres nadalenques quan

l'han avisat que ha repartit este cinquè premi, que ven sempre íntegre des que va obrir la seua administració en 1998. En total, han venut 133 sèries i un dècim i ha tornat 33. En total, ha repartit més de 7.863.000 euros.

Segons Loteries de l'Estat, l'administració havia repartit íntegrament el premi, el que suposava un total de 9,9 milions d'euros. Tot i això, segons han explicat la responsable de l'establiment i un treballador, la xifra puja als 7,8 milions després de la devolució de 33 sèries.

Els més beneficiats han estat els treballadors del Carrefour pròxim del Centre Comercial Gran Túria, que portaven des de 1994 jugant a este mateix número. Treballadors del pròxim Hospital General i fallers i claveller també han estat afortunats.

"Estic boja d'alegria", cridava emocionada Cuesta, que és la primera vegada que entrega un premi de la Loteria, tot i que la seua administració sí que ha repartit premis d'altres sortejos, com l'Euromilió, la Bonoloto o la Primitiva. "Ara la Grossa de Reis serà meua", assenyalava molt confiada.

Així, fins a l'administració s'ha acostat Ángeles, una extreballadora de Carrefour, que portava un dècim com la seua filla i moltes companyes, tot i que es lamentava que Hisenda es quede amb 1.800 euros dels 6.000 que li han tocat. En canvi, una altra veïna, Mercedes, que tenia una papereta, els 1.200 euros que es porta li semblen com si li haguera tocat la Grossa i ara costejarà un bon sopar per a Nit de Nadal.

Un dels primers a acostar-se ha estat Joaquín, un xofer ja retirat que estava seguint el sorteig per televisió i en veure el número en pantalla ha baixant de seguida a l'administració, d'on és comprador habitual, després de telefonar a la seua dona.

Tot i que a comprar la butlleta no va tindre tanta pressa. Se la va portar ahir a la nit. Un dels últims. I no era la primera vegada que portava un pessic. Fa 10 anys va comprar al costat del seu company de camió una butlleta quan circulaven per Carinyena (Saragossa) i els van tocar 3.000 euros a repartir. "El primer que he fet és telefonar a la meua dona per a avisar-la", ha ressaltat.

Una altra de les afortunades ha sigut Mari Carmen, que dimecres al matí va comprar un dècim i que ara li servirà per a passar millor el Nadal i donar bones estrenes als seus cinc fills i sis néts. Tenia 15 dècims i sol li faltava portar-se un que acaba en 4. I va encertar.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento