Comunitat Valenciana

La comunitat portuària constitueix l'Associació Aportem-Port Solidari València

  • Pretén impulsar la interacció i l'acostament de la comunitat portuària amb el seu entorn, donant suport a la inclusió i el benestar social.
  • S'han reunit per a formalitzar la constitució d'una associació que permeta dotar de personalitat jurídica pròpia al projecte
  • Aportem, que ja col·labora amb més de 18 organitzacions amb fins socials, estarà oberta a la participació de totes les entitats.
Constitución de la asociación Aportem
Constitución de la asociación Aportem
APORTEM
Constitución de la asociación Aportem

Un total de 18 entitats han constituït l'associació Aportem-Port Solidari València, que pretén impulsar la interacció i l'acostament de la comunitat portuària amb el seu entorn més pròxim, recolzant la inclusió i el benestar social de les persones, informen els impulsors de la iniciativa en un comunicat.

Les 18 organitzacions que han participat de manera constant en el projecte són Amarradors del Port de València, Associació Naviliera Valenciana, ATEIA-OLTRA València, Autoritat Portuària de València, Baleària, Boluda Corporació Marítima, Col·legi Oficial d'Agents i Comissionistes de Duanes de València, Docs Logistics Spain, Fundació Valenciaport, Grup Diari, Infoport, MSC Terminal València, Noatum Ports Valenciana, Propeller València, Societat d'estiba i desestiba SEVASA-SAGEP, APM Terminals València, TIBA i Urbamar Levante.

Part d'estes entitats s'han reunit en nom de totes elles per a formalitzar la constitució d'una associació que permeta dotar de personalitat jurídica pròpia al projecte, de manera que es puguen agilitar les gestions i guanyar en eficiència en les accions que persegueixen.

La nova associació Aportem, una vegada siga inscrita formalment en el registre d'Associacions de València, estarà oberta a la participació de totes les entitats que vullguen contribuir als seus objectius. Aportem ja col·labora amb més de 18 organitzacions amb fins socials i desenvolupa un programa anual amb una vintena de línies d'acció.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento