Comunitat Valenciana

Detingudres 9 persones per disparar a una altra després de posar-li grillons i posar-la de genolls en un xalet

  • Efectius de la Guàrdia Civil han detingut nou persones acusades de disparar una altra després de posar-li grillons i posar-la de genolls en un xalet de la població valenciana de Xàtiva, segons ha informat l'Institut Armat en un comunicat.
Nueve personas detenidas por intento de asesinato en Xàtiva
Nueve personas detenidas por intento de asesinato en Xàtiva
GC
Nueve personas detenidas por intento de asesinato en Xàtiva

Els fets es remunten al 22 d'agost de 2016. L'Equip de Policia Judicial de la Guàrdia Civil de Tavernes de la Valldigna va iniciar llavors l'operació 'ANTO' que va desenvolupar en tres fases.

En total, els agents van detindre nou persones -dues dones i set hòmens-, de nacionalitat espanyola i d'edats compreses entre els 23 i 67 anys, implicades en diferent grau en els delictes d'assassinat en grau de temptativa, detenció il·legal, omissió del deure d'auxili, lesions, coaccions, amenaces, contra la salut pública i pertinença a grup criminal.

El dia del succés, la víctima va acudir a un xalet de Xàtiva acompanyat per un amic, a petició d'una persona coneguda, i una vegada al seu interior es va trobar diversos hòmens armats amb pals i barres de ferro i una pistola taser.

Estos hòmens van obligar el seu amic a posar-li grillons i, mitjançant l'ús de la força, van aconseguir posar-li de genolls a terra. Seguidament, la persona que havia contactat amb ell, va traure una pistola i recolzant-li sobre el cap de la víctima va realitzar un tir a boca de canó.

La víctima va ser traslladada a l'hospital pel seu amic i escortat pels autors de l'agressió al final d'evitar que parlaren o comunicaren el que havia passat a les Forces i Cossos de Seguretat.

Les diligències han passat a disposició del Jutjat d'Instrucció número 2 de Xàtiva.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento