Comunitat Valenciana

Moragues afirma que no es planteja anar a Madrid però que "cal estar obert a qualsevol situació"

  • VALÈNCIA, 4 (EUROPA PRESS)
Juan Carlos Moragues e
Juan Carlos Moragues e
EUROPA PRESS
Juan Carlos Moragues e

El delegat del Govern a la Comunitat Valenciana, Juan Carlos Moragues, ha afirmat que no es planteja anar a Madrid tot i que ha puntualitzat que "cal estar exposat i obert a qualsevol situació". "No em plantege cap altre escenari que no siga el de delegat però estic a disposició del que s'entenga procedent i menester sobre la meua persona", ha postil·lat.

Moragues s'ha pronunciat en estos termes en declaracions als mitjans de comunicació moments abans de rebre a les cinc integrants del 'Repte Pelayo-Vida', en ser preguntat per si de cas podria formar part del nou Govern liderat per Mariano Rajoy.

"Jo sempre estic a disposició del Govern. Intent fer el meu treball amb professionalitat i amb serietat", ha asseverat per a recordar que "els càrrecs es renoven cada dia a les huit del matí".

Ha indicat que no es planteja anar a Madrid però ha assenyalat que "estant en política poden passar moltes coses". Ha ressaltat que "les vicissituds són diverses i el que cal fer és fer el teu treball bé, de manera professional, humil, seriosa i estar aliè a qualsevol circumstància que es pugui produir en forma de canvi".

Ha insistit: "Cal estar exposat i obert a qualsevol situació i fer el teu treball bé, i el que haja de ser, que siga. Sempre a disposició del Govern, sent delegat com sóc", ha manifestat.

Preguntat per la seua opinió sobre els nous ministres, Moragues ha destacat que la pròpia estructura i organigrama "demostra que el canvi de model de finançament és una prioritat, tan demandat per la Comunitat", així com algunes infraestructures "fonamentals" com el Corredor Mediterrània.

El delegat ha subratllat que el nou govern és "solvent" i "dialogant" perquè "manté una estructura econòmica fiable, que inspira tot tipus de garanties i que ha fet un grandíssim treball en estos últims cinc anys".

Ha afegit en este sentit que és un govern "dialogant" perquè "s'ha barrejat experiència amb noves incorporacions i té clar l'esperit i el caràcter de consens, dialogo, i d'arribar a acords".

Alhora, ha subratllat que és un executiu que "atén el principi que tots els espanyols tenen els mateixos drets i oportunitats independentment del territori en el qual visquen. És un govern que tracta a tots els territoris per igual, no hi ha ciutadans de primera i de segona", ha dit.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento