Comunitat Valenciana

Pares i alumnes del 103 reclamen obres i millores al col·legi per a no seguir 'Educant baix la pluja'

  • Pares i alumnes del CEIP 103 de València han portat a terme este dimecres una concentració a les portes del col·legi per a protestar pels desperfectes que patix el centre cada vegada que plou i reclamar mesures que solucionen este problema, com impermeabilitzar la coberta.
Cocentración en el CEIP 103
Cocentración en el CEIP 103
AMPA 103
Cocentración en el CEIP 103

La concentració, convocada per l'associació de mares i pares d'alumnes (AMPA), s'ha celebrat des de les 08.30 hores, aproximadament, baix el lema 'Educant baix la pluja'. Al voltant de les 09.20 hores els nens han entrat a les classes, han assenyalat a Europa Press fonts del col·lectiu.

Els progenitors denuncien que, a causa de les últimes pluges registrades a la ciutat, es van espatllar diversos ordinadors, aires condicionats i els llibres de 5è de Primària.

Per esta raó, reclamen que les administracions "treballen conjuntament i traguen endavant el projecte de construcció del nou col·legi, complint amb la promesa de començar les obres en este segon semestre de 2016".

Alhora, exigixen que mentrestant s'executen les obres necessàries per a impermeabilitzar la coberta, ja que cada vegada que plou cal desallotjar alguna aula. L'aigua entra moltes vegades per les instal·lacions elèctriques per la qual cosa això suposa "un perill per als xiquets i els professors", adverteixen.

En la mateixa línia, demanden una tanca que garantisca la seguretat i privacitat dels menors i que condicionen el nou pati d'infantil, entre d'altres reivindicacions.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento