Comunitat Valenciana

Un jutjat arxiva la querella de la gestora d'Espai Rambleta contra membres d'EUPV per injúries

  • El Jutjat d'Instrucció número 5 de València ha decidit arxivar la querella presentada per l'empresa gestora de l'Espai Rambleta contra membres d'EUPV per suposats delictes d'injúries i calúmnies, per a afirmar que les converses entre Marcos Benavent i María José Alcón, al 'cas Imelsa', "permetien entreveure un suposat greu cas de corrupció política".

La querella va ser presentada, a més, contra la diputada provincial Rosa Pérez, els exdiputats en les Corts Valencianes Ignacio Blanco i Marga Sanz, i els exregidors de l'Ajuntament de València Amadeu Sanchis i Rosa Albert, segons ha informat la formació política en un comunicat.

L'empresa va acusar els membres d'EUPV d'haver comès sengles delictes d'injúries i calúmnies per haver afirmat que les converses entre Marcos Benavent i María José Alcón, al 'cas Imelsa', "permetien entreveure un suposat greu cas de corrupció política".

Des de la formació d'esquerres han expressat la seua "satisfacció" per la decisió del jutjat de sobreseure la causa oberta contra EUPV. Alhora, ha assegurat que seguiran en la seua "defensa incansable per la transparència en les institucions i la neta actuació dels poders públics i els seus representants".

Mostrar comentarios

Códigos Descuento