Comunitat Valenciana

Puig sobre la ruptura del pacte en C-LM: "Qualsevol cosa que signifique debilitat d'un Govern és un problema"

  • El president de la Generalitat Valenciana i secretari general del PSPV, Ximo Puig, ha assegurat este dilluns, en ser preguntat per l'anunci de Podem que dóna "per mort" l'acord d'investidura amb el PSOE que va donar la presidència de Castella-la Manxa a Emiliano García-Page, que no coneix les circumstàncies de la decisió si bé considera que "qualsevol cosa que signifique debilitat d'un Govern en un moment determinat és un problema".
Puig atiende a los medios en Valencia
Puig atiende a los medios en Valencia
EUROPA PRESS
Puig atiende a los medios en Valencia

Puig, que ha inaugurat a València l''Arbre de les llengües', ha rebutjat fer valoracions del que no coneix i, en este cas, segons ha dit, ignora les circumstàncies d'esta ruptura. "No tinc opinió, conèixer els detalls és fonamental per a prendre posició", ha dit, tot i que ha afegit que, en qualsevol cas, "la vida no és sí o no. És més complicat".

"Qualsevol cosa que signifique debilitat d'un Govern en un moment determinat és un problema. Però totes les coses es poden solucionar parlant, dialogant", ha advocat, i ha subratllat que els "governs de la diversitat" que estan gestionant "són governs diguem d'elaboració millor de la política", perquè és "més dialogada", una cosa que "a vegades té complicacions". Tot i això, ha afegit: "en governs de majoria absoluta també hi ha molt embolics".

Mostrar comentarios

Códigos Descuento