Comunitat Valenciana

UGT-PV demana a la justícia que actue per les targetes 'black' perquè "hi ha elements d'ètica que cal preservar"

  • El secretari general d'UGT, Pepe Álvarez, s'ha referit al juí per les targetes 'black' que este dilluns arranca en l'Audiència Nacional i ha demanat a la justícia que actue. També ha recordat que el sindicat ja va prendre les decisions "que calia prendre" respecte als exmembres d'UGT imputats. "La nostra ètica està per damunt del que diga el Codi Penal", ha asseverat.

Álvarez s'ha pronunciat en estos termes en declaracions als mitjans de comunicació després d'inaugurar l'Escola Sindical d'UGT- País Valencià, en ser preguntat per este juí que assenta en el banc dels acusats 65 exalts càrrecs de l'entitat nacionalitzada per l'ús que van fer de les targetes opaques.

"Em sembla un escàndol majúscul", ha afirmat Álvarez, qui ha afegit que la justícia "ha d'actuar". En tot cas, ha recordat que UGT, "de manera transparent", ja va prendre les decisions "que calia prendre" perquè cap de les persones que s'assenta en el banc dels acusats està afiliada al sindicat.

"En tot cas -ha afegit- la justícia ha d'actuar perquè escàndols econòmics d'estes característiques no es poden permetre, no tant perquè siguen els responsables del final de Caja Madrid, sinó perquè hi ha elements d'ètica que cal preservar i per descomptat des d'UGT si hem pres estes mesures és perquè la nostra ètica està per damunt del que diga el Codi Penal", ha subratllat.

Per a UGT, ha afirmat Álvarez, "alguns dels comportaments que s'han vist són absolutament contraris als principis del sindicat", ha postil·lat.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento